Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Ευαγγελάτος πατέρας: Το συγκινητικό κείμενο του δημοσιογράφου
LIFESTYLE

Νίκος Ευαγγελάτος πατέρας: Το συγκινητικό κείμενο του δημοσιογράφου

Νίκος Ευαγγελάτος πατέρας: Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχασε τον πατέρα του, τον οποίο αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Σε πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς έχασε τον πατέρα του. Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega αποχαιρέτησε τον πατέρα του.

Το «αντίο» του Νίκου Ευαγγελάτου στον πατέρα του

«Τελικά η μέρα ήταν η προτελευταία του Αυγούστου. Χρόνια τώρα στη μάχη που έδινε αναρωτιόμουν ποσό θα έχει την ίδια δύναμη. Πότε θα κουραστεί. Πότε θα τα παρατήσει. Πότε η αρρώστια θα τον καταβάλει. Πότε θα τον ακούσω για τελευταία φορά. Κι έτσι όπως αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθεί, έτσι αγωνίστηκε ως το τέλος. Πολύ. Σκληρά. Και με το κεφάλι ψηλά. Όρθιος ως το τέλος. Αυτός ήταν ο πατέρας μου», γράφει στην ιστοσελίδα Newsit.gr ο κ. Ευαγγελάτος.

«Κράτησε για χρόνια και για ώρες ατέλειωτες, κάθε μέρα, το τιμόνι σφιχτά και σίγουρα. Αυτό το τιμόνι που μας μεγάλωσε, την αδερφή μου και μένα. Αυτό το τιμόνι που μας έμαθε γράμματα και ζωή. Του οφείλω την ύπαρξή μου. Την προσωπικότητά μου. Σ’ αυτόν και τη μητέρα μου που του στάθηκε βράχος σχεδόν 60 χρόνια. Μου έμαθε να αγωνίζομαι. Να μη διαμαρτύρομαι μόνο, αλλά να παλεύω. Να μην περιμένω τα έτοιμα και τα εύκολα αλλά να δουλεύω ασταμάτητα. Γιατί τίποτα στη δική του ζωή δεν ήταν εύκολο. Παιδί του πολέμου. Νέος που έφυγε απ’ το νησί μετά το μεγάλο σεισμό για να βρει δρόμο στη μεγάλη πόλη. Αγωνιστής της δημοκρατίας. Αυτός ήταν. Σπουδαίος πατέρας. Κι ακόμα πιο σπουδαίος παππούς. Με τόση αγάπη για τα εγγόνια του που κάθε μέρα με εξέπληττε. Ο απλός καθημερινός άνθρωπος που στα μάτια μου δικαίωσε κάθε λόγο της ύπαρξής του», πρόσθεσε.

«Καλό ταξίδι πατέρα. Καλή αντάμωση…», κατέληξε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Bαρύ πένθος για τον Νίκο Ευαγγελάτο: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον πατέρα του - "Καλή αντάμωση…"
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις