Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother – Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Τα «καρφιά» για την Σοφία Δανέζη
LIFESTYLE

Big Brother – Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Τα «καρφιά» για την Σοφία Δανέζη

Big Brother - Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Oι έριδες του πρώτου κύκλου φαίνεται πως συνεχίζονται μέχρι σήμερα

Η Σοφία Δανέζη, μετά το τέλος του Big Brother, είχε δηλώσει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για την πρώτη της επαφή με τη μεγάλη νικήτρια, την ξανθιά δικηγόρο Άννα Μαρία:

«Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε μελετημένη στο ριάλιτι. Ήμουν η πρώτη παίκτρια που έγινε γνωστό ότι θα μπει στο Big Brother. Γνωρίζοντας ότι θα μπεις, εσύ δεν θα έψαχνες ποια είναι η Σοφία Δανέζη;

Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο, είδα την κοπέλα και δεν ήξερα καν ποια είναι. Όταν ρώτησα, μπήκα να την ψάξω στο δικό μου Instagram και με είχε μπλοκάρει. Ήμουν δηλαδή, από πριν μπλοκαρισμένη. Τώρα πια, με έχει ξεμπλοκάρει», είχε δηλώσει πρόσφατα η Σοφία Δανέζη.

Οι δηλώσεις της αυτές δεν έμειναν χωρίς απάντηση…

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη «κάρφωσε» την πρώην συμπαίκτριά της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δόξα τω Θεώ έχω πάρα πολύ κόσμο που με ενημερώνει. Εγώ δεν είχα χρόνο να δω τη συνέντευξη της κοπέλας. Θλίβομαι γιατί για άλλη μια φορά αυτά τα άτομα προσπαθούν να σταθούν στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Εγώ θα ήθελα να δείξουν κάτι, ούτως ώστε να μείνουν και στην επικαιρότητα. Πρέπει σώνει και καλά να λένε το όνομά μου; Έχει τελειώσει το Big Brother. Εύνοια δεν τους δίνω πια. Η κοπέλα ούτε ένα συγγνώμη για όλα αυτά που μου έκανε στο παιχνίδι. Δε μπορώ να συγχωρήσω μερικά άτομα τόσο εύκολα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις