Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τούρκος σκότωσε τις κόρες του: Έγκλημα σοκ στη γειτονική χώρα
ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκος σκότωσε τις κόρες του: Έγκλημα σοκ στη γειτονική χώρα

Τούρκος σκότωσε τις κόρες του: Ένας ιμάμης στην Τραπεζούντα της Τουρκίας δολοφόνησε τα τρία παιδιά του, γιατί η γυναίκα του κατάθεσε αίτηση διαζυγίου.

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Τουρκία το άγριο έγκλημα ενός ιμάμη που δολοφόνησε τα ίδια του τα παιδιά, γιατί η γυναίκα του κατάθεσε αίτηση διαζυγίου. Το έγκλημα έγινε στην Τραπεζούντα, στο χωριό Ουλουαγάτς, το μεσημέρι της Τρίτης. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, η σύζυγός του -με την οποία ήταν παντρεμένος επί 12 χρόνια- ξεκίνησε τις διαδικασίες της έκδοσης διαζυγίου καταθέτοντας, παράλληλα, ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Το δικαστήριο αποφάσισε ο ιμάμης να μείνει μακριά από την οικογένειά του για διάστημα ενός μήνα, ωστόσο εκείνος κατάφερε να πάρει τα παιδιά του για μια ημέρα με σκοπό να τα επιστρέψει σήμερα, Τετάρτη, στην μητέρα τους. Ο ιμάμης αποφάσισε να εκδικηθεί τη σύζυγό του σκοτώνοντας τις τρεις ανήλικες κόρες του, ηλικίας 4,7 και 11 ετών. Τα κορίτσια εντόπισε νεκρά στην αυλή του σπιτιού η αστυνομία, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο ίδιος δήλωσε πως τα κορίτσια ήταν ψυχρά απέναντι του, ότι έχασε την ψυχραιμία του, ενώ υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις