Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ραπτόπουλος 17χρονη – Σεμέδο: Οργή στα social media για τον δημοσιογράφο
ΕΛΛΑΔΑ

Ραπτόπουλος 17χρονη – Σεμέδο: Οργή στα social media για τον δημοσιογράφο

Ραπτόπουλος 17χρονη - Σεμέδο: Ο αθλητικογράφος Κώστας Ραπτόπουλος προκάλεσε αντιδράσεις

Οργή έχουν προκαλέσει στα social media τα σχόλια που έκανε ο δημοσιογράφος Κώστας Ραπτόπουλος για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο και τις κατηγορίες εις βάρος του για ομαδικό βιασμό 17χρονης, μαζί με τον 40χρονο Νιγηριανό φίλο του. Με την τοποθέτησή του στην εκπομπή που κάνει στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis στη Θεσσαλονίκη, ο αθλητικογράφος κατηγόρησε τη 17χρονη επειδή μπήκε στο αυτοκίνητο του παίκτη του Ολυμπιακού. Ανάλογη τοποθέτηση είχε κάνει και μετά τη καταγγελία για βιασμό που είχε κάνει η Σοφία Μπεκατώρου, πριν από μερικούς μήνες.

Αναλυτικά ο διάλογος με τον έτερο παραγωγό της εκπομπής:

Κώστας Ραπτόπουλος: Θα βγεις με μία, θα πας στο μπαρ. Θα πιεις, θα την πας στο σπίτι και θα πει την άλλη μέρα στο αστυνομικό τμήμα “με βίασε;”. Είναι δυνατόν ρε; Είναι δυνατόν; Βγήκαν οι άλλοι στο μπαρ; Τα ήπιανε; Μπήκανε στο αμάξι;

Γρηγόρης Κόκκινος: Μα δεν έχουμε πλήρη εικόνα…

Κώστας Ραπτόπουλος: Άσε με “δεν έχουμε πλήρη εικόνα”, παραμύθια, άσε με ήσυχο. Θα βγει η άλλη στο μπαρ, 17 χρονών, θα μπει στους αρκουδιάρη, του μαύρου το αμάξι και μετά θα στείλει τον χωροφύλακα. Και άλλος σέρβιρε… Αν ήταν σωστός, θα έλεγε “Που ήσουν παιδάκι μου, σε ποιο μπαρ, στο τάδε μπαρ, σου έδωσαν αλκοόλ; Είσαι 17; Είσαι ανήλικο; Ποιος είναι ιδιοκτήτης του μπαρ; Σφράγισμα το μαγαζί. Σφράγισμα κατευθείαν αν είχε εισαγγελέα, η Ελλάδα, σωστό.

Σε νεότερο βίντεο που ανέβασε στο YouTube o Κώστας Ραπτόπουλος αρχικά αναφέρθηκε στην περίπτωση του συμβούλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν με τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, απόπειρας βιασμού και ομηρίας καμαριέρας ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε τον Μάιο του 2011 και για τις οποίες αθωώθηκε στις 12 Ιουνίου 2015 από γαλλικό δικαστήριο, συνδέοντάς τη με την υπόθεση Σεμέδο.

“Ο Στρος-Καν ήταν ένας 60φευγα, ο οποίος είχε πολλά χρήματα, πολύ μεγάλη εξουσία, είχε πάει κόντρα με κάποια καθεστώτα και πήγε σ’ ένα ξενοδοχείο και κατηγορήθηκε ότι πήγε να βιάσει την καμαριέρα. Δηλαδή τι να κάνει με την καμαριέρα; Είμαι ο Στρος-Καν, έχω εξουσία, έχω ιστορίες, δεν μπορώ να βρω μία με πόδι 1,10, είναι ανάγκη να την πέσω στην καμαριέρα. Τον τρώνε λάχανο. Φάνηκε εκεί ότι είναι στητή η δουλειά”, είπε.

“Αν τη βίασε γιατί του έστειλε μήνυμα να ξαναβρεθούν;”

“Πάμε στον Σεμέδο είναι ένα κομμάτι που μπορεί να με κατηγορήσει κάποιος γιατί μεγαλώνεις κόρη. Μεγαλώνω κόρη που είναι στην ηλικία στα 16 προς τα 17, η οποία αν της ορμήξει κάποιος να τη βιάσει στον δρόμο, δεν θα προλάβει να πάει στο δικαστήριο γιατί θα του πάρω τη ζωή. Αν όμως μου πει ότι “μπαμπά πήγα σ’ ένα μπαρ, κάθισα με δυο αράπηδες και κάθισα ήπιαμε ποτό, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και με τη θέλησή μου πήγαμε στο σπίτι αλλά δεν ήθελα να κάνω σεξ”.

Δεν θα πάρω το όπλο να τον βαρέσω. Δεν θα πάει το χέρι μου. Άλλη η περίπτωση του δράκου της Δράμας, του Παπαχρόνη που σκότωσε τις κοπέλες επειδή είχε ανωμαλία στο κεφάλι του και τον οποίο τον έχετε έξω και δεν βρέθηκε ένας πατέρας να τον περιποιηθεί καταλλήλως και άλλο η περίπτωση του συγκαταβατικού σεξ”, ανέφερε ο Θεσσαλονικιός αθλητικογράφος.

“Δηλαδή πήγε ο Σεμέδο σ’ ένα μπαρ, κάθισε 15 ώρες με μία παρέα, ήρθε η παρέα εκεί, δύο άνδρες, δύο γυναίκες, 17 χρονών ή 25 δεν εξετάζω. Λέει ο δικηγόρος είναι 17 αλλά βάφτηκε κιόλας, φάνηκε ότι είναι 25. Έχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πήγαν και καθίσανε δύο γκόμενες με δύο τύπους, μιλήσανε, χαριεντιστήκανε, ήπιανε ποτό, φύγανε από το μπαρ, μπήκαν στο αυτοκίνητο, βγήκαν από το αυτοκίνητο, μπήκαν στο διαμέρισμα, γίνεται ας πούμε αυτό το πράγμα και βγαίνει μετά κι έρχεται ο χωροφύλακας και χτυπά την πόρτα με βιάσανε. Κι αν τη βίασε γιατί του έστειλε μήνυμα να ξαναβρεθούν, που έλεγε ο άλλος μήνυμα να ξαναβρεθούν”, κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις