Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σάρον Στόουν ανιψιός: Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός
ΚΟΣΜΟΣ

Σάρον Στόουν ανιψιός: Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός

Σάρον Στόουν ανιψιός: Μια τραγική είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η ηθοποιός

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Σάρον Στόουν η οποία αποκάλυψε με ανάρτησή της στα social media ότι έφυγε από τη ζωή ο 11 μηνών ανιψιός της, Ρίβερ, τον οποίο είχε βαφτίσει. Ο Ρίβερ ήταν το μικρότερο παιδί του αδερφού της Σάρον Στόουν, Πάτρικ, που ζει στο Οχάιο. Όπως έγραψε η 63χρονη Σάρον Στόουν ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν τα ζωτικά όργανα του παιδιού και έπεσε σε κώμα χωρίς ωστόσο να αναφέρεται ο λόγος.

Η Σάρον Στόουν δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον αδικοχαμένο Ρίβερ, γράφοντας «River William Stone. 8 Σεπτεμβρίου 2020 – 30 Αυγούστου 2021». Οι διαδικτυακοί ακόλουθοι της διάσημης ηθοποιού έσπευσαν να δώσουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Το πρωί της Παρασκευής η Σάρον Στόουν δημοσίευσε φωτογραφία του ανιψιού της, τον οποίο έχει βαφτίσει, ο οποίος είναι διασωληνωμένος, γράφοντας:

«Ο ανιψιός μου και βαφτισιμιός μου, Ρίβερ Στόουν βρέθηκε στην κούνια του με πλήρη ανεπάρκεια οργάνων σήμερα. Παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν. Χρειαζόμαστε ένα θαύμα!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις