Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χαλαρωτικό αφρόλουτρο στη μπανιέρα: Τα καλύτερα tips για να νιώσεις βασίλισσα
PLUS

Χαλαρωτικό αφρόλουτρο στη μπανιέρα: Τα καλύτερα tips για να νιώσεις βασίλισσα

Χαλαρωτικό αφρόλουτρο στη μπανιέρα: Εκτός από το γεγονός ότι ένα μπάνιο θα σας χαλαρώσει και θα σας ηρεμήσει, έχει οφέλη και για την υγεία

Έχεις αναλογιστεί ποτέ πόσο αναζωογονητικό είναι ένα χαλαρωτικό «αφρόλουτρο»; Γεμίζεις την μπανιέρα με αιθέρια έλαια και λουλούδια και για λίγο χάνεις την αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Είναι σημαντικό μέσα στη μέρα σου να βρίσκεις χρόνο μονάχα για σένα. Στην τελική, μετά από τόσες υποχρεώσεις, χρειάζεσαι μια προσωπική περιποίηση και λίγο χαλάρωση αποκλειστικά και μόνο για σένα. Συνεπώς ένα luxurious αφρόλουτρο είναι ό,τι πρέπει!

Θα «καθαρίσει» πέρα από το σώμα και το μυαλό και την αύρα. Και θα νιώσεις όμορφη και ανάλαφρη, σαν κανονική βασίλισσα. Και φυσικά, για όλα υπάρχει πρώτη φορά, ακόμα και αν δεν το έχεις ξανά κάνει ποτέ. Εύκολο είναι εξάλλου. Ούτε κόπο θέλει, ούτε τίποτα! Μόνο να βρεις τα κατάλληλα «όπλα» για να «ριχτείς στη μάχη».

Τι χρειάζεσαι για το τέλειο «αφρόλουτρο»;

  • Bathbombs του ονείρου. Αυτές οι μικρές μπαλίτσες μοσχοβολάνε καθαριότητα και φυσικά είναι τόσο μα τόσο «παιχνιδιάρες». Διάλεξε την ιδανική για εσένα και αφέσου.
  • Λουλούδια. Τα λουλούδια από μόνα τους μας φτιάχνουν τη διάθεση. Φαντάσου λοιπόν τι μπορεί να κάνει η λεγόμενη «λουλουδοθεραπεία». Πρόσθεσε λοιπόν στην μπανιέρα σου και μερικά λουλούδια της αρεσκείας σου για extra μυρωδιά αλλά και πολυτέλεια. Επίσης, με λουλούδια μπορείς να διακοσμήσεις και το μπάνιο σου.
  • Άλατα και λοιπά αιθέρια έλαια. Βοηθούν το δέρμα σου επιδερμικά και παράλληλα συμβάλλουν κατά κάποιο τρόπο στην «απόρριψη» των τοξινών και των ρύπων από όλο το σώμα.
  • Αφρόλουτρο και scrub σώματος. Δε νομίζω ότι θέλει και ιδιαίτερη εξήγηση. Διάλεξε τα αγαπημένα σου και επιδώσου σε μια full περιποίηση σώματος.
  • Μάσκες Προσώπου. Το πρόσωπο σου δεν μπορεί να στερηθεί την περιποίηση αυτήν. Οπότε ιδανικά προμηθεύσου μάσκες αργίλου, detox ή ότι έχει ανάγκη το δικό σου πρόσωπο.
  • Κεριά. Είναι ένα item που ταιριάζει παντού και πάντα, Ανεξαρτήτως συνθηκών. Και το να βάλεις μερικά κεριά στο μπάνιο, έχοντας κατ’ επέκταση, χαμηλό φωτισμό κατά τη διάρκεια του μπάνιου σου, φαντάζει ειδυλλιακό σαν σκηνή από ταινία.
  • Ένα ρόφημα. Η απόλυτη χαλάρωση, θέλει και κάτι ακόμα. Ένα αφρώδες κρασί ίσως; Ή ένα αρωματικό τσάι; Τι λες;
  • Φυσικά μουσική! Δεν γίνεται να μην συνδυάσεις όλο αυτό το σκηνικό με τις αγαπημένες σου μελωδίες. Ιδανικά ήχοι κλασικής μουσικής θα σε βοηθήσουν να «παραδοθείς». Ωστόσο ποια είμαι εγώ να επιλέξω για σένα; Γίνε ο DJ του μπάνιου σου απόλαυσε
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις