Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ επανασύνδεση: Παγώνει το διαζύγιο;
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ επανασύνδεση: Παγώνει το διαζύγιο;

Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ επανασύνδεση: Το μέλλον τους διάσημου ζευγαριού παραμένει στον... αέρα

Τελικά θα υπογράψει το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ, ή θα μπει στον «πάγο» η ιστορία και θα έχουμε την επανασύνδεση της χρονιάς; Μέχρι να αποσαφηνιστεί το αν θα προχωρήσει ή όχι το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού, η Κιμ Καρντάσιαν θα συνεχίζει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, οι οποίες δεν είναι και λίγες. Ενώ ο Κάνιε Γουέστ περιμένει τις… αποφάσεις, η εντυπωσιακή 40άρα φωτογραφίζεται γυμνή για… διαφημιστικούς λόγους στο Instagram.

Άνθρωπος του περιβάλλοντος του Κάνιε εκμυστηρεύθηκε στο TMZ ότι ο 44χρονος τραγουδιστής και η 40χρονη επιχειρηματίας σκέφτονται πολύ σοβαρά την επανασύνδεση, αποσύροντας την αίτηση διαζυγίου που έχουν υποβάλλει εδώ και καιρό.
Πέρα από τον άσβεστο έρωτά τους, φαίνεται πως τελικά δεν μπορούν να κρυφτούν, οι δυο τους έχουν ακόμη έναν λόγο για να θέλουν να τα ξαναβρούν, και αυτός δεν είναι άλλος από την ευημερία των 4 παιδιά τους, της 8χρονη North, του 5χρονο Saint, της 3χρονη Chicago, και του 2χρονου γιο τους, Psalm. Οι φήμες για την επανασύνδεση διέρρευσαν μετά την εμφάνιση της Κιμ στο show του Κάνιε στο Σικάγο, όπου ήταν ντυμένη νύφη. ένα νυφικό υψηλής ραπτικής του οίκου Balenciaga.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις