Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάνα Μπάρμπα ατύχημα: Η απάντηση σε όσους την “έκραξαν”
LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα ατύχημα: Η απάντηση σε όσους την “έκραξαν”

Βάνα Μπάρμπα ατύχημα: Οργή από τη Βάνα Μπάρμπα για τα σχόλια για το ατύχημά της στην Επίδαυρο - "Καρφιά" για τραγουδιστές που παίζουν θέατρο

Οργισμένη ανάρτηση έκανε στο facebook η Βάνα Μπάρμπα, με αφορμή σχόλια που έγιναν για το ατύχημα που είχε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, πριν από λίγες μέρες. Ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός, απευθυνόμενοι σε “υποκριτές και Φαρισαίους” που “νιώθουν μεγάλοι κρίνοντας”, ενώ πέταξε και “καρφιά” για τραγουδιστές που παίζουν θέατρο σε Επίδαυρο και Ηρώδειο.

“Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε..στην Επίδαυρο.. αντίθετα σαν πρόβατα που εισται…ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο….η πηγαίνουν στην Επίδαυρο η Ηρώδειο εκεί αλλοίμονο τι θα πει ο κόσμος..εσείς αγαπάτε την τέχνη….καλυψτε την αμορφωσιά σας..με την επίφαση της κουλτούρας….την υποκρισία σας..να νιώθετε μεγάλοι κρίνοντας..φθάνοντας.. ανθρώπους που πάντα θα εισται η σκιά τους. Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου . ..και να θυμασται.Μια μερα δικη μου..όλη ..η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά”, έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

Βάνα Μπάρμπα: Η φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Ενα σοβαρό ατύχημα είχε πριν από λίγες ημέρες η Βάνα Μπάρμπα, το οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο. Η ηθοποιός το Σάββατο 21 Αυγούστου βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση “Προμηθέας Δεσμώτης”. Αποχωρώντας από τον χώρο του Αρχαίου θεάτρου, γλίστρησε, έπεσε και υπέστη πολλαπλά κατάγματα. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αργους και από εκεί στης Βούλας, για να υποβληθεί σε εγχείρηση. Το απόγευμα της Τρίτης η Βάνα Μπάρμπα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο facebook μέσα από το νοσοκομείο και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως όλα πήγαν καλά.

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα:

“Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον “ζεστό”, φιλικό και άριστα οργανωμένο.

Την ίδια, ακριβώς, “ζεστασιά” ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία! Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις