Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντελίνα Βαρθακούρη κιλά: Ξεκίνησε γυμναστήριο
LIFESTYLE

Αντελίνα Βαρθακούρη κιλά: Ξεκίνησε γυμναστήριο

Αντελίνα Βαρθακούρη κιλά: Ανατροπή στην συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει μιλήσει για τον αγώνα της να χάσει κάποια κιλά. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μια πιο υγιεινή διατροφή, προκειμένου να βάλει σε μία τάξη τα γεύματά της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια σε συνδυασμό με το πρόγραμμα διατροφής αποφάσισε να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της να χάσει κιλά.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε μέσα από τα Instagram Stories της ότι ξεκίνησε γυμναστήριο και σήμερα ήταν η πρώτη της προπόνηση.

Ανατροπή στην συνεργασία της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον ΣΚΑΙ

Η αγαπημένη παρουσιάστρια στο κλείσιμο της σεζόν έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ καθώς ανανέωσε με το κανάλι για άλλον έναν χρόνο.

Ωστόσο, οι εξελίξεις και οι ανατροπές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΙ, όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΟΝ ΤΙΜΕ” φέρνουν αλλαγές και στην αξιοποίηση της Αντελίνας Βαρθακούρη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν θα αξιοποιηθεί καθόλου στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ υπάρχει ακόμα ένα ερωτηματικό για το εάν θα αξιοποιηθεί και στο δεύτερο μισό.

Η σκέψη για το lifestyle εναλλακτικό δελτίο φαίνεται να ναυάγησε, καθώς το κανάλι αρχικά αποφάσισε να το μειώσει στα 50 λεπτά και τελικά να μην το βγάλει καθόλου. Όπως αναφέρει η “ΟΝ ΤΙΜΕ” οι σχέσεις παρουσιάστριας-καναλιού είναι πια ψυχρές, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εφαρμοστεί το “μοντέλο Λιάγκα” όπου ο παρουσιαστής έκατσε στον πάγκο του ΣΚΑΙ για μισή σεζόν μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τον σταθμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις