Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ABBA 2021 – νέα τραγούδια: Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ABBA 2021 – νέα τραγούδια: Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός

ABBA 2021 - νέα τραγούδια: Η επιστροφή τους ήταν προγραμματισμένη για το 2019 

Μετά από 39 χρόνια απουσίας, οι AΒΒΑ, αναμένεται να κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια την επόμενη Παρασκευή. Τα κομμάτια θα είναι η πρώτη εμφάνιση του σουηδικού συγκροτήματος που αποτελείται από τους Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Faltskog και Anni-Frid Lyngstad εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Σύμφωνα με την The Sun, το συγκρότημα του «Dancing Queen» ετοιμάζεται να ξεκινήσουν ένα νέο σόου με τα ολογράμματά τους να ερμηνεύουν στη σκηνή τα τραγούδια τους. Μια πηγή δήλωσε: «Οι ABBA επιστρέφουν επιτέλους και σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν την νέα τους μουσική μετά από 39 χρόνια την επόμενη Παρασκευή. Είναι τεράστιο γεγονός».

Το Abba Voyage θα ακολουθήσει την επιστροφή του συγκροτήματος και τη δημιουργία ενός ειδικά διαμορφωμένου θεάτρου στο Ανατολικό Λονδίνο για την παράστασή τους με τα ολογράμματά τους, το οποίο θα ανοίξει τον επόμενο μήνα. «Ο Bjorn, ο Benny, η Agnetha και η Anni-Frid θα είναι όλοι εκεί τη βραδιά των εγκαινίων. Και τελικά θα αποκαλύψουν τα Abba-tars τους, που είναι σαν ολόγραμμα του εαυτού τους. «Η παράσταση θα παρουσιάσει τους Abba-tars που παίζουν και μιλούν στο κοινό. Θα είναι σαν να κάνεις ένα βήμα πίσω στο χρόνο για όσους βρεθούν εκεί».

Η επιστροφή τους ήταν προγραμματισμένη για το 2019

Τα σχέδια για την επιστροφή τους ήταν σε ισχύ από το 2019 αλλά καθυστέρησαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Χθες, διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν πως τα μέλη του συγκροτήματος αναμένεται να πραγματοποιήσουν μια συνέντευξη Τύπου στη Στοκχόλμη, οδηγώντας σε ένα κύμα εικασιών πως μια τεράστια ανακοίνωση θα μπορούσε να είναι στα σκαριά.

Το σουηδικό συγκρότημα ανακοίνωσε το 2018 ότι σχεδίαζαν να ηχογραφήσουν νέα κομμάτια για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια και επιβεβαιώθηκε πέρυσι ότι είχαν περισσότερα τραγούδια από ό,τι είχε προγραμματιστεί. Ωστόσο, αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την κυκλοφορία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις