Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Καμίλα Καμπέλο σχέση: Φήμες για κρυφό αρραβώνα με τον Σον Μέντες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καμίλα Καμπέλο σχέση: Φήμες για κρυφό αρραβώνα με τον Σον Μέντες

Καμίλα Καμπέλο σχέση: H διάσημη ποπ σταρ απαντά για τη σχέση της με τον Σον Μέντες και τις φήμες περί κρυφού αραββώνα

Ο Σον Μέντες και η Καμίλα Καμπέλο είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2019 μετά από συνεργασία στην επιτυχία «Seniorita» και από τότε το ζευγάρι είναι αχώριστο.

Οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται μάλιστα συχνά αρκετές φωτογραφίες και βίντεο στα social media και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Ποιο είναι όμως το μέλλον αυτής της σχέσης; Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για επισημοποίηση της σχέσης και για αρραβώνα ανάμεσα στους δυο σταρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη camila (@camila_cabello)

Φήμες για αρραβώνα

Οι φήμες περί αρραβώνα «φούντωσαν» όταν η 24χρονη τραγουδίστρια εθεάθη να φορά δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι. Ωστόσο η ίδια η Καμίλα Καμπέλο διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί τον Σον Μέντες.
«Δεν μου έχει ζητήσει να τον παντρευτώ και δεν είμαστε αρραβωνιασμένοι», είπε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

«Ορκίζομαι πως δεν γνωρίζω καν σε ποιο χέρι φοράμε το μονόπετρο», ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Θα ήθελα όντως να με διαφωτίσεις. Σε ποιο χέρι βάζουμε το δαχτυλίδι; Δεν ξέρω». Η νεαρή τραγουδίστρια είπε, μάλιστα, ότι οι γονείς της δεν φορούσαν τις βέρες τους, με αποτέλεσμα η ίδια να μην γνωρίζει σε ποιο χέρι φοριέται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις