Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο

Θεσσαλονίκη: Σύμφωνα με πληροφορίες ο γυναικοκτόνος κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του.

Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο 48χρονος Γεωργιανός που κρατούνταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τον φόνο της 56χρονης συντρόφου του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 48χρονος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κρεμασμένος με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του. Ο Γεωργιανός είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Υπενθυμίζουμε πως ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά.

Η δολοφονία της 55χρονης σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Γραβιάς 47 στη Θεσσαλονίκη. Με τη χρήση σκάλας από τον ακάλυπτο οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα με τη βοήθεια των γειτόνων, οι οποίοι δήλωσαν πως ο δράστης είχε φύγει τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση γεμάτος αίματα. Γνωστοί του ζευγαριού είχαν δηλώσει πως αντιμετώπιζαν προβλήματα, πως αυτός ήταν επιθετικός και το θύμα επιθυμούσε να χωρίσουν. Παράλληλα, αυτήκοοι μάρτυρες είχαν δηλώσει ότι περίπου μισή ώρα πριν την δολοφονία, το πρώην ζευγάρι τσακωνόταν έντονα. Τα τελευταία λόγια της άτυχης ήταν «σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις».

Συχνές οι προστριβές

Όπως αναφέρει φίλη του θύματος, η 55χρονη ήταν ένα δυνατό άτομο που δούλευε σκληρά ως οικιακή βοηθός, και της είχε εκμυστηρευτεί τα προβλήματα που είχε με τον σύντροφό της, αλλά και τη διάθεσή της να τον χωρίσει. Συχνά ακουγόταν φασαρία στη γειτονιά πρόσθεσε, με αποτέλεσμα να καλέσουν δυο – τρεις φορές την αστυνομία. Η ίδια ανέφερε ότι ο δράστης έπινε και έβριζε, ενώ ανέφερε πως δούλευε σε οικοδομές.

 

Ο δράστης το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Βρέθηκε να κοιμάται δίπλα σε ένα άδειο μπουκάλι με αλκοόλ, σε μια αλάνα για αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις