Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Κηφισιάς: Βοήθεια σε Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Κηφισιάς: Βοήθεια σε Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα

Δήμος Κηφισιάς: Συγκεντρώθηκαν ηλεκτρολογικό υλικό, υδραυλικά είδη, είδη καθαριότητας και απορρυπαντικά, νερά καθώς ζωοτροφές.

Για τον πυρόπληκτο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας αναχωρεί η βοήθεια που συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Κηφισιάς για τη στήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια. Συγκινητική χαρακτήρισε την ανταπόκριση των πολιτών της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης στο κάλεσμα του Δήμου, ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος ευχαριστεί τους συνδημότες, τους εργαζομένους του Δήμου και την Πρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας κα Κατερίνα Καραλή για τη συμβολή τους.

Συγκεντρώθηκαν, ηλεκτρολογικό υλικό, υδραυλικά είδη, είδη καθαριότητας και απορρυπαντικά, νερά καθώς και σκυλοτροφές και γατοτροφές και στα τέσσερα ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς. Ο Δήμος συγχαίρει τους πολίτες, τους εθελοντές και τους αιρετούς που οργάνωσαν παράλληλες δράσεις αλληλεγγύης προς τις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας και δηλώνει αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε συλλογική δράση στήριξης και προσφοράς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις