Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γρηγόρης Βαλτινός: Αντίθετος στις θεωρίες συνωμοσίας
LIFESTYLE

Γρηγόρης Βαλτινός: Αντίθετος στις θεωρίες συνωμοσίας

Γρηγόρης Βαλτινός: Στο εμβολιαστικό κίνημα αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός σε πρόσφατη συνέντευξή του και έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με τον εμβολιασμό.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του OPEN και την εκπομπή «Καλοκαίρι ΝΟΤ» ο δημοφιλής ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε για τα εμβόλια και τις «θεωρίες συνομωσίας» που κυκλοφορούν, δηλώνοντας αντίθετος με τις θεωρίες των αντιεμβολιαστών. Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλτινός ανέφερε: «Η κοινωνία μας έχει διχαστεί, όμως κάτι πρέπει να κάνουμε. Είναι πολύ άσχημο να απομονώνεις ορισμένες ομάδες. Και είναι πολύ άσχημο αυτές οι ομάδες να θέλουν να μπουν σε κάποιους χώρους και να μολύνουν και τους υπόλοιπους. Όπως είναι δημοκρατικό να μην θες να εμβολιαστείς, έτσι είναι δημοκρατικό και το να μην θες να μολυνθείς. Έχεις καθίσει δύο χρόνια μέσα, έχεις κάνει τα εμβόλια, έχεις τεράστιες απώλειες στην επιχείρησή σου και δεν έχεις τα περιθώρια να καταστραφείς άλλο. Όλες οι θεωρίες των αντιεμβολιαστών με βρίσκουν αντίθετο».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου. Μάλιστα, τόνισε: «Δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια. Μου αρέσουν τα δικαστήρια της Δικαιοσύνης. Οι υποθέσεις αυτές έχουν πάει στα δικαστήρια, εμείς πρέπει να σιωπήσουμε. Οι άνθρωποι που μίλησαν, καλώς μίλησαν, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσει ο τόπος. Η θλίψη μας στο θέατρο είναι τεράστια, γιατί κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις χαρακτηρίζουν έναν ολόκληρο χώρο. Και είναι ένας χώρος ιδιαίτερα προβεβλημένος και προσφέρεται για βορά στα ΜΜΕ και στο ίδιο το κοινό. Δεν είναι έτσι όλος ο χώρος. Ο χώρος του θεάτρου είναι ένας χώρος ιδεών, αξιών, τέχνης, ευαισθησίας και αγάπης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις