Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Θάνατος TikToker – Τουρκία: Νεαρή έπεσε από τον 9ο όροφο πολυκατοικίας
ΚΟΣΜΟΣ

Θάνατος TikToker – Τουρκία: Νεαρή έπεσε από τον 9ο όροφο πολυκατοικίας

Θάνατος TikToker - Τουρκία: Ο ήλιος έδυε πάνω από τις οροφές των κτιρίων

Αυτή είναι η στιγμή που μια TikToker έπεσε από ύψος 9 ορόφων και βρήκε τραγικό θάνατο, αφού είχε ανέβει στην ταράτσα ενός κτιρίου για να τραβήξει βίντεο για το λογαριασμό της. Η 23χρονη Κούμπρα Ντογκάν, επισκέφθηκε την 16χρονη ξαδέρφη της Έλεν την Παρασκευή, στο διαμέρισμα της οικογένειά της στην Κωνσταντινούπολη, όταν οι δύο κοπέλες αποφάσισαν να φτιάξουν κάποια βίντεο για το TikTok στην ταράτσα. Ο ήλιος έδυε πάνω από τις οροφές των κτιρίων και το δίδυμο ανέβηκε στην ταράτσα για να τραβήξει φωτογραφίες με το ηλιοβασίλεμα και να βγάλει selfies.

Η 23χρονη όμως, κάποια στιγμή κατέβηκε από την ταράτσα σε ένα γκρίζο πλαστικό κάλυμμα, το οποίο όμως έσπασε με αποτέλεσμα η TikToker να πέσει από ύψος 48 μέτρων. Πλάνα από το τραγικό περιστατικό, γυρισμένα από την Έλεν, δείχνουν την Κούμπρα να ποζάρει στην κάμερα πριν καθίσει στην άκρη της ταράτσα. Η Κούμπρα κατεβαίνει σε ένα χαμηλότερο τμήμα του κτιρίου με την Έλεν να γυρίζει την κάμερα προς άλλο σημείο. Στη συνέχεια, στρέφεται πάλι προς την 23χρονη και πιάνει τη στιγμή που πατάει πάνω σε ένα γκρίζο πλαστικό πάνελ που έσπασε αμέσως. Ακούγεται ένας δυνατός ήχος καθώς η TikToker εξαφανίζεται από το οπτικό πεδίο, προτού τελικά προσγειωθεί 48 μέτρα πιο κάτω.

Η έντρομη ξαδέρφη της σπεύδει πίσω στο διαμέρισμα και λέει στην οικογένειά της τι συνέβη, ειδοποιώντας τις αρχές. Οι γιατροί που έφθασαν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα, επιβεβαίωσαν τον τραγικό θάνατο της 23χρονης. Ο θείος της Κούμπρα, Νέμπι Ντογκάν, είπε ότι η οικογένεια σκοπεύει να μηνύσει τον εργολάβο που είναι υπεύθυνος για το πλαστικό και επιμένει ότι «δε θα τα παρατήσουν» έως ότου οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. «Δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Μόλις η κοπέλα πάτησε το πόδι της, το πάνελ έσπασε και έπεσε στο έδαφος από τον ένατο όροφο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις