Μεταγραφές Ρεάλ-Παρί: Πού θα μετακομίσουν Εμπαπέ και Ρονάλντο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεταγραφές Ρεάλ-Παρί: Πού θα μετακομίσουν Εμπαπέ και Ρονάλντο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αναστασία Αρτεμιάδη

Μεταγραφές Ρεάλ-Παρί: Ισπανικά μέσα αναπτύσσουν το σενάριο αποχώρησης του Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, σε συνδυασμό με το μέλλον του Εμπαπέ στο Παρίσι.

24.08.2021 | 10:44

Με τις μεταγραφές να ολοκληρώνονται την 1η Σεπτεμβρίου το μέλλον των Κιλιάν Εμπαπέ και Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να είναι αλληλένδετο, τουλάχιστον σύμφωνα με ισπανικά μέσα.

Στην ιβηρική χερσόνησο υποστηρίζουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να αποκτήσει τον Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο Γάλλος επιθετικός δεν φαίνεται διατεθειμένος να επεκτείνει το παρόν συμβόλαιο, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Σε αυτό το πλαίσιο, κι εφόσον γίνει η μεταγραφή, οι Παριζιάνοι θα κινηθούν για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, η οποία δεν έχει μεγάλη ζέση για να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Έτοιμη να ρίξει τη «βόμβα» της χρονιάς και να αλλάξει τις ισορροπίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία, η μεταγραφή του Κίλιαν Εμπαπέ στη Βασίλισσα είναι πιο πιθανή από ποτέ.

Όπως αναφέρει η Marca, ο Γάλλος επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει στην Παρί πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα η γαλλική ομάδα να σκέφεται σοβαρά την πώληση του μέσα στις επόμενες ημέρες. Η Ρεάλ από την άλλη, περιμένει στη γωνία εδώ και καιρό και εφόσον η Παρί αποφασίσει οριστικά να αφήσει τον 23χρονο, τότε αναμένεται να «χτυπήσει» με μία πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων ώσστε να κλείσει στην υπόθεση.

 

 

Exit mobile version