Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μεταγραφές Ρεάλ-Παρί: Πού θα μετακομίσουν Εμπαπέ και Ρονάλντο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεταγραφές Ρεάλ-Παρί: Πού θα μετακομίσουν Εμπαπέ και Ρονάλντο

Μεταγραφές Ρεάλ-Παρί: Ισπανικά μέσα αναπτύσσουν το σενάριο αποχώρησης του Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, σε συνδυασμό με το μέλλον του Εμπαπέ στο Παρίσι.

Με τις μεταγραφές να ολοκληρώνονται την 1η Σεπτεμβρίου το μέλλον των Κιλιάν Εμπαπέ και Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να είναι αλληλένδετο, τουλάχιστον σύμφωνα με ισπανικά μέσα.

Στην ιβηρική χερσόνησο υποστηρίζουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να αποκτήσει τον Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο Γάλλος επιθετικός δεν φαίνεται διατεθειμένος να επεκτείνει το παρόν συμβόλαιο, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Σε αυτό το πλαίσιο, κι εφόσον γίνει η μεταγραφή, οι Παριζιάνοι θα κινηθούν για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, η οποία δεν έχει μεγάλη ζέση για να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Έτοιμη να ρίξει τη «βόμβα» της χρονιάς και να αλλάξει τις ισορροπίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία, η μεταγραφή του Κίλιαν Εμπαπέ στη Βασίλισσα είναι πιο πιθανή από ποτέ.

Όπως αναφέρει η Marca, ο Γάλλος επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει στην Παρί πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα η γαλλική ομάδα να σκέφεται σοβαρά την πώληση του μέσα στις επόμενες ημέρες. Η Ρεάλ από την άλλη, περιμένει στη γωνία εδώ και καιρό και εφόσον η Παρί αποφασίσει οριστικά να αφήσει τον 23χρονο, τότε αναμένεται να «χτυπήσει» με μία πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων ώσστε να κλείσει στην υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις