Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αλεξάντερ Ζβέρεφ – US Open: Στον Τζόκοβιτς έδωσε τον τίτλο του φαβορί
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αλεξάντερ Ζβέρεφ – US Open: Στον Τζόκοβιτς έδωσε τον τίτλο του φαβορί

Αλεξάντερ Ζβέρεφ - US Open: Στον Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε τον τίτλο του φαβορί για το US Open Αλεξάντερ Ζβέρεφ κρατώντας χαμηλά τους τόνους παρά τις νίκες του

Μπορεί να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν θέλει να παίρνουν τα… μυαλά του αέρα και για αυτό φαίνεται να ξέρει να αναγνωρίζει καταστάσεις. Παρότι πολλοί αναφέρουν πως είναι το φαβορί για το US Open, ο ίδιος κράτησε χαμηλά τους τόνους και έδωσε τον συγκεκριμένο τίτλο στον Νόβακ Τζόκοβιτς τον οποίο και αποθέωσε. «Όλοι ανυπομονούμε για το US Open. Πιστεύω πως ο Novak (Djokovic) θα επιστρέψει. Προφανώς θα είναι το φαβορί. Αλλά νομίζω πως και οι άλλοι παίκτες θα βρισκόμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Ανυπομονώ, αλλά έχουμε ακόμα μια εβδομάδα μπροστά μας. Θα πρέπει να βρω τον ρυθμό μου και στη Νέα Υόρκη».

Όσο για το αν αυτός, μαζί με τον Τσιτσιπά, τον Μεντβέντεφ και τον Ρούμπλεφ, θα πάρουν τα ηνία από Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Φέντερέρ; «Πρέπει να δούμε. Οι άλλοι παίκτες είναι ακόμα εδώ, ο Novak είναι ακόμα στο Νο.1 του κόσμου. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Ο Rafa είναι επίσης στο Top 10. Είναι ακόμα εδώ και πιστεύω πως θα επιστρέψουν ακόμα δυνατότεροι. Αλλά θα δούμε. Σίγουρα μπορώ να πω ότι το τένις βρίσκεται σε καλά χέρια. O Novak είναι στην κορυφή και οι νεότεροι δείχνουμε πολύ δυνατοί. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις