Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πανσέληνος Αυγούστου και ζώδια: Οι 3 τυχεροί που θα έχουν αυτό που θέλουν
PLUS

Πανσέληνος Αυγούστου και ζώδια: Οι 3 τυχεροί που θα έχουν αυτό που θέλουν

Πανσέληνος Αυγούστου και ζώδια: Τα τυχερά ζώδια που μπορούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους

Μια μοναδική πανσέληνος έρχεται να επηρεάσει τα ζώδια, καθώς το φεγγάρι βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και έρχεται σε στενή επαφή με τον Δία. Φυσικά, αυτό σημαίνει ευκαιρίες για τα ζώδια. Τα ζώδια επηρεάζονται από το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού και ορισμένα από αυτά φαίνεται να βρίσκονται πιο κοντά στην επίτευξη των ονείρων τους. Στο iefimerida, διαβάζουμε τα τυχερά ζώδια που μπορούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

man and woman kissing each other

Το ζώδιο του Διδύμου

Εδώ και λίγο καιρό, αγαπητοί Δίδυμοι, βρίσκεστε σε φάση «ή τώρα ή ποτέ» και ξέρετε καλά πόσο εύκολο είναι να αφήσετε το όνειρό σας. Ωστόσο, μην το βάλετε κάτω γιατί από τις 21 Αυγούστου δεν σας σταματά κανείς. Η έμπνευσή σας κυριαρχεί και είστε γεμάτοι ενέργεια, με αποτέλεσμα να οδηγήστε στην επιτυχία.

grayscale photo of man kissing womans forehead

Το ζώδιο του Ζυγού

Η κοινωνικότητά σας εκτοξεύεται αυτή την περίοδο και το εκμεταλλεύεστε πλήρως. Εάν ονειρεύεστε έναν έρωτα, τώρα είναι η ιδανική περίοδος σας για εσάς, Ζυγοί. Βγείτε έξω και αφήστε τον κόσμο να σας γνωρίσει.

man in white dress shirt kissing woman in black spaghetti strap top

Το ζώδιο του Ιχθύ

Η παρουσία του Δία σε συνδυασμό με την Πανσέληνο κάνει όλα να φαίνονται πιθανά – ακόμη και το απίθανο, και αυτό φαίνεται ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα αυτές τις ημέρες. Μάλιστα, επειδή είστε από τα ζώδια που αγαπούν να φροντίζουν τους γύρω τους, είναι πολύ πιθανό η τύχη σας να αποτελέσει «δώρο» για κάποιον αγαπημένο σας άνθρωπο. Ποιος ξέρει μπορεί να κάνετε το όνειρο κάποιου πραγματικότητα και να τρελαθείτε από τη χαρά σας.

man in white dress shirt
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις