Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 9χρονος Ζάκυνθος – ηλεκτροπληξία: Τα σπαρακτικά λόγια των συγγενών
ΕΛΛΑΔΑ

9χρονος Ζάκυνθος – ηλεκτροπληξία: Τα σπαρακτικά λόγια των συγγενών

9χρονος Ζάκυνθος - ηλεκτροπληξία: Το δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Τσιλιβή Ζακύνθου μετά τον θανάτου του 9χρονου αγοριού που έπαιζε κρυφτό και έπαθε ηλεκτροπληξία. Ο μικρούλης έπαιζε με τους φίλους όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις μονάδες κλιματιστικών του ξενοδοχείου και τον «χτύπησε ρεύμα». Το δυστύχημα συνέβη καθώς μια από τις μονάδες είχε διαρροή ρεύματος με αποτέλεσμα να χτυπήσει και τελικά να σκοτώσει το 9χρονο αγοράκι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και μετέφερε, χωρίς σφυγμό, το παιδί στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στο IonianTV, συγγενής του 9χρονου παιδιού δήλωσε καταρρακωμένος από την απώλειά του. «Χάσαμε το μικρό μας. Το παιδί έπαιζε με τα άλλα τα παιδάκια. Βρήκαμε το παιδί πεθαμένο. Το ασθενοφόρο άργησε πολύ να έρθει, όμως ίσως να ήταν ήδη αργά για να γίνει κάτι. Δεν έχω λόγια. Μας έφυγε ένα αγγελούδι. Το παιδί το είχαμε μεγαλώσει υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολα μεγάλωσε. Ηρθε στη ζωή πολύ μικρός. Εχουμε κάνει πολύ αγώνα για αυτό το παιδί και έφυγε άδικα», είπε.

Ενώ, ένας άλλος συγγενής δήλωσε: «Ο ιδιοκτήτης εκεί που έγινε το ατύχημα είναι στο Τμήμα, όμως ο αδερφός του είναι εδώ. Και μου έκανε εντύπωση πως δεν ήρθε ούτε μια στιγμή να να μας μιλήσει. Να πει συλλυπητήρια».

9χρονος Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις

Υπενθυμίζεται πως οι άνδρες της Aστυνομίας προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο του 9χρονου από ηλεκτροπληξία. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ζακύνθου προκειμένου να απολογηθούν. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, έναν ηλεκτρολόγο και έναν ψυκτικό.

Το 9χρονο παιδάκι με καταγωγή από την Αλβανία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί προσπάθησαν να το επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα. Στο σημείο έχει φθάσει πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη μονάδα του Air condition.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις