Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Οικονομόπουλος κορονοϊός: Παραμένει στο νοσοκομείο, τα νέα για την υγεία του
LIFESTYLE

Νίκος Οικονομόπουλος κορονοϊός: Παραμένει στο νοσοκομείο, τα νέα για την υγεία του

Νίκος Οικονομόπουλος κορονοϊός: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του – Πότε παίρνει εξιτήριο

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς προσβλήθηκε από κορωνοϊό. Οπως μετέδωσε το Mega, η κατάσταση της υγείας τους έδειχνε σημάδια βελτίωσης, ωστόσο χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο υψηλής ροής. Από το απόγευμα της Παρασκευής, έχει πέσει ο πυρετός του και αν η βελτίωση της υγείας του συνεχιστεί, τη Δευτέρα θα αποφασιστεί εάν ο Νίκος Οικονομόπουλος θα λάβει εξιτήριο. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είχε εμβολιαστεί και σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να μολύνθηκε από κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο.

Τι είχε δηλώσει για τον κορονοϊό

“Με τον κορονοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορονοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφορούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει”.

Ο κόσμος μπορούσε να πάει στο σούπερ μάρκετ, ενώ στην εκκλησία θα κολλήσει κορονοϊό. Ενώ στο σούπερ μάρκετ δεν θα κολλήσει. Λέω το πιο κλασικό και το πιο διαδεδομένο στον κόσμο. Λύσεις υπάρχουν για όλα, όπως βρέθηκαν για τον κορονοϊό. Δεν υπάρχει λύση για το Χριστό; Προς Θεού!. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να φτιάξει στο σπίτι του τη Θεία Κοινωνία. Τη Θεία Κοινωνία τη λαμβάνεις στην εκκλησία. Δεν έχουμε το Χριστό μέσα μας, αν δεν τον πάρουμε από τη Θεία Κοινωνία. Τότε παίρνουμε το Χριστό μέσα μας. Εγώ αυτά έχω μάθει από την εκκλησία”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις