Τούνη – Αλεξάνδρου Λακωνία: Τρυφερά ενσταντανέ στην Αρεόπολη

LIFESTYLE

Τούνη – Αλεξάνδρου Λακωνία: Τρυφερά ενσταντανέ στην Αρεόπολη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τούνη - Αλεξάνδρου Λακωνία: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου!

20.08.2021 | 21:31

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ιωάννα Τούνη στο πλευρό του νέου της αγαπημένου, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ερωτευμένο ζευγάρι συνελήφθη, μάλιστα, σε χαλαρές τρυφερές στιγμές στην Αρεόπολη Λακωνίας. Το ζευγάρι που μετρά μερικούς μήνες σχέσης επέλεξε να επισκεφθεί το Cliba8 cocktail bar μαζί με καλούς τους φίλους προκειμένου να απολαύσουν τη νύχτα τους.

Από την βραδιά, ωστόσο, δεν έλειψαν οι ερωτικές αγκαλιές και τα καυτά φιλιά για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδου. Κάτι που, ασφαλώς, δεν πέρασε απαρατήρητο από τα διπλανά τραπέζια.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, λοιπόν, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει πόσα κιλά πήρε στις διακοπές: «Ξεχάστε τους κοιλιακούς»

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση στο instagram η Ιωάννα Τούνη σ χολιάζει τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.  Η influencer ποστάροντας μία φωτογραφία της από τις αρχές του καλοκαιριού με τιρκουάζ μπικίνι που φαίνονταν οι κοιλιακοί της και σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Αυτή η φωτογραφία έχει τραβηχτεί αρχές καλοκαιριού και σχεδόν φαίνονται κοιλιακοί 😱

Δεν έχω ζυγιστεί… αλλά έχω πάρει σίγουρα 4-5 κιλάκια από τότε 😅🤗🤗 Πείτε μου λίγο, είμαι η μόνη που παχαίνει ΠΑΝΤΑ το καλοκαίρι; Γιατί ακούω τριγύρω ατάκες του στυλ «το καλοκαίρι μου κόβεται η όρεξη» ή «με την θάλασσα ξεχνάω να φάω» και απορώ»!

Exit mobile version