Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάνος Μαγιάτης – Love it: Τέλος από τη Μαλέσκου, ανάρτηση με αιχμές
LIFESTYLE

Μάνος Μαγιάτης – Love it: Τέλος από τη Μαλέσκου, ανάρτηση με αιχμές

Μάνος Μαγιάτης - Love it: Το «Love it» επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με πολλές αλλαγές

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάνος Μαγιάτης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μελέσκου, αφήνοντας παράλληλα αιχμές προς κάθε κατεύθυνση. «#throwback στα story μου, λοιπόν, και “σαν σήμερα”, ένα χρόνο πριν έκανα μια νέα αρχή! Με αφορμή τις ευχές σας, από χθες, για “καλή αρχή” και “καλή σεζόν”, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τη φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα συμμετέχω στην εκπομπή “Love it” στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή που έδωσα, όσο κι εάν προσπάθησαν για το αντίθετο… Γιατί εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα! Προχωράμε… και μετατρέπουμε κάθε τέλος σε μία νέα αρχή. Το κεφάλι ψηλά και κλείνω την πόρτα με χαμόγελο. Γιατί σίγουρα μας περιμένουν άλλα, καλύτερα, που μόνο όταν κλείσουμε έναν κύκλο, τα συναντάμε! Θα σας έχω νεάκια μου, σύντομα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Magiatis (@manosmagiatis)

Το «Love it» επιστρέφει με πολλές αλλαγές

Σημειώνεται ότι εκτός από τον Μάνο Μαγιάτη, από τη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ αποχώρησε και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό στην ομάδα του «Love it» θα βρίσκεται η Σίσσυ Καλλίνη, η οποία την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν βρισκόταν στο «Πάμε Δανάη». Στην αρχισυνταξία θα βρίσκεται ο Νίκος Σερεμετάκης, ενώ στη θέση του Βασίλη Γρηγορόπουλου θα είναι η Μάρτζυ Λαζάρου.

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, που πέρυσι είχε συνεργαστεί με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, ενώ μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Σάκη Κατσούλη στην εκπομπή. Τη στήλη με τα ριάλιτι θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις