Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλκιδική πλημμύρα: «Αναποδογύρισε» beach bar από την καταιγίδα
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική πλημμύρα: «Αναποδογύρισε» beach bar από την καταιγίδα

Χαλκιδική πλημμύρα: Η έντονη βροχόπτωση που έπεφτε επί 45 λεπτά στην περιοχή, είχε σαν αποτέλεσμα οι δρόμοι να πλημμυρίσουν

Ζημιές και προβλήματα προκάλεσαν οι έντονες καταιγίδες, που έπληξαν στη Χαλκιδική, όπου και «αναποδογύρισε» beach bar. Τα μπουρίνια ξεκίνησαν από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης, με αρκετούς δρόμους να πλημμυρίζουν, ιδίως στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, ενώ σημειώθηκαν και καταστροφές, όπως αυτή σε beach bar στην Άφυτο, όπου και ήρθαν τα «πάνω – κάτω», σύμφωνα με το GRTimes.gr.

«Για μισή ώρα άνοιξε ο ουρανός και προκάλεσε πάρα πολλές ζημιές. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της ημέρας να τις αποκαταστήσουμε και να συνεχίσουμε, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στους τουρίστες της περιοχής, όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται» τονίζει στο GRTimes.gr ο Π.Σ., κάτοικος του δήμου Κασσάνδρας, που διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή. Πολλοί δρόμοι σε Άφυτο και Καλλιθέα μετατράπηκαν σε ποτάμια, όπως έγραψε το GR TIMES, ενώ σημειώθηκαν και μικρής έκτασης διακοπές ρεύματος.

Η καλοκαιρινή καταιγίδα με κεραυνούς και νεροποντή έπληξε πολλές περιοχές, όπως την Κοζάνη και την Ημαθία. Στο Δρέπανο Κοζάνης μάλιστα, έπεσε και χαλάζι.

Νεροποντή «σάρωσε» τη Λάρισα

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Λάρισα. Τα ρέματα γέμισαν νερό και παρέσυραν ότι βρήκαν στο πέρασμά τους και στο οδικό δίκτυο Σωτηρίτσας – Βελίκας, όπως αναφέρει το larissanet.gr.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις