Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Lady Gaga σκυλιά: Το δράμα του άντρα που τραυματίστηκε στην απαγωγή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga σκυλιά: Το δράμα του άντρα που τραυματίστηκε στην απαγωγή

Lady Gaga σκυλιά: Ο εργαζόμενος για την Lady Gaga φαίνεται πως είναι άστεγος

Αποδέκτης έντονης κριτικής γίνεται η Lady Gaga, η οποία φαίνεται πως αδιαφόρησε για τον άνδρα που τραυματίστηκε κατά την απόπειρα απαγωγής των σκύλων της στο Λος Άντζελες, τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Ράιαν Φίσερ ήταν ο άνδρας που έβγαζε βόλτα τα αγαπημένα σκυλάκια της Lady Gaga, Κότζι και Γκουστάβ. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο άτυχος Αμερικανός βρέθηκε αντιμέτωπος με αγνώστους, οι οποίοι άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν σοβαρά, στην προσπάθειά τους να απαγάγουν τα γαλλικά μπουλντόγκ της τραγουδίστριας.

Οι δύο σκύλοι βρέθηκαν λίγες μέρες αργότερα, σώοι, με την Lady Gaga να δίνει 500.000 δολάρια σε όποιον γνώριζε το οτιδήποτε για την τύχη τους. Ο Φίσερ όμως, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μέρες, έχοντας τρύπες από τα πυρά των δραστών, όπως φαίνεται και σε βίντεο με εικόνες από το νοσοκομείο εκείνη την περίοδο.

Σήμερα, ο εργαζόμενος για την Lady Gaga φαίνεται πως είναι άστεγος, έχοντας δαπανήσει όλες του τις οικονομίες και ζητά τη βοήθεια της κοινότητας του διαδικτύου. Η έκκληση για βοήθεια, με στόχο να αποκτήσει ένα τροχόσπιτο με το οποίο μπορεί να κάνει τον γύρο των ΗΠΑ, προκάλεσε την αντίδραση χρηστών του διαδικτύου, που σημείωσαν πως η τραγουδίστρια θα μπορούσε να βοηθήσει οικονομικά τον άνδρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

«Κάποιες φορές ένιωσα εγκαταλελειμμένος και αβοήθητος»

«Κάποιες φορές ένιωσα εγκαταλελειμμένος και αβοήθητος. Βίωσα στιγμές κατάθλιψης και αυτολύπησης» γράφει ο άνδρας που πριν από έξι μήνες δέχτηκε τα πυρά αγνώστων στο Λος Άντζελες που ήθελαν να απαγάγουν τους σκύλους της Lady Gaga. Σήμερα, ο Ράιαν Φίσερ, ο συνοδός των σκύλων της τραγουδίστριας δηλώνει πως βιώνει μια περίοδο ανάρρωσης, τόσο σωματικής, όσο όμως και συναισθηματικής και ψυχικής. Θέλει να αφήσει πίσω του την τραυματική εμπειρία του Φεβρουάριου και να ταξιδέψει με ένα τροχόσπιτο σε όλη τη χώρα.

«Έχω έναν ξεκάθαρο στόχο, αλλά βρίσκομαι ενώπιον μιας ξεκάθαρης δυσκολία. Χωρίς όχημα, διαμέρισμα, έχοντας ξεμείνει από οικονομίες και επιβιώνοντας από δωρεές γενναιόδωρων αγαπημένων, ζητώ ταπεινά τη βοήθειά σας» σημειώνει στη σελίδα του Go Fund Me την οποία και ανάρτησε την Τρίτη. ,

Βίντεο: Τι ζητά από το διαδίκτυο ο συνοδός των σκύλων της Lady Gaga

Μαζί με τον διαδικτυακό έρανο, ο Φίσερ ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει σκηνές από τον σοβαρό του τραυματισμό, αλλά και το τροχόσπιτο που λογαριάζει να αποκτήσει να συγκεντρώσει τα χρήματα που επιθυμεί.

«Η Lady Gaga θα έπρεπε να σπεύσει να σε στηρίξει. Είναι αστείο που έβαλε ανταμοιβή 500.000 δολαρίων για τα σκυλιά της, ενώ δεν έκανε σχεδόν τίποτα για σένα. Αξιολάτρευτα σκυλάκια, αλλά δέχτηκες πυρά για να τα προστατεύσεις» γράφει κάποιος από τους πολίτες που επέλεξαν να δωρίσουν χρήματα στον άνδρα. Ένας άλλος σημειώνει επίσης, πως η «Lady Gaga έπρεπε να πληρώσει και είναι ντροπή που δεν πρόσεξε τον Ράιαν έπειτα από αυτή την τραγωδία. Ελπίζω ο Ράιαν να βρει όλη την γιατρειά που χρειάζεται».

«Έλα τώρα Lady Gaga, βρες μπροστά για αυτόν τον ήρωα των σκύλων σου» σημειώνει κάποιος άλλος που επέλεξε να δωρίσει στον Ράιαν 50 δολάρια για τον σκοπό του, να αγοράσει ένα τροχόσπιτο και να καλύψει τα έξοδα του «επουλωτικού» ταξιδιού του.

Ο Φίσερ έχει συγκεντρώσει πάντως περισσότερα από 23.000 δολάρια σε μόλις μία ημέρα, με τον στόχο του να είναι οι 40.000 προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι του. Για την ώρα, ούτε ο ατζέντης της τραγουδίστριας, ούτε όμως η ίδια η Lady Gaga έχουν σχολιάσει κάτι για το θέμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις