Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Οικονομόπουλος νοσοκομείο: Θετικός στον κορονοϊό με πνευμονολογικά προβλήματα
LIFESTYLE

Νίκος Οικονομόπουλος νοσοκομείο: Θετικός στον κορονοϊό με πνευμονολογικά προβλήματα

Νίκος Οικονομόπουλος νοσοκομείο: Υπενθυμίζεται ότι είναι ανεμβολίαστος

Άλλο ένα πρόσωπο από τον καλλιτεχνικό χώρο “χτύπησε” η πανδημία. Πιο συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μεταφέρθηκε ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, όπου και νοσηλεύεται. Αφού είχε διαγνωσθεί θετικός στην Covid-19, ο  37χρονος ερμηνευτής παρουσίασε επιπλοκές που σχετίζονται με τον κορονοϊό και ειδικότερα πνευμονολογικά προβλήματα – δυσκολία στην αναπνοή και νωρίτερα σήμερα  εισήχθη για νοσηλεία σε απλή κλίνη covid του «Ευαγγελισμού». Σημειώνεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έχει εμβολιασθεί κατά του κορονοϊού.

Ωστόσο, ιατρικές πηγές επικαλούμενες το ιατρικό απόρρητο δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν την πληροφορία ότι είναι ανεμβολίαστος ο τραγουδιστής. Ο τραγουδιστής πριν από λίγες ημέρες, είχε βρεθεί στη Μύκονο για διακοπές, ενώ κατά την διάρκεια των πυρκαγιών στην Εύβοια είχε κάνει μια ανάρτηση στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Η πρόσφατη ανάρτησή του

«Ακόμα και αυτό το πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο που διαθέτουμε, φαντάζει τόσο φτωχό για να περιγράψει αυτά που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες… Υποκλίνομαι ταπεινά σε όσες και όσους παλεύουν αδιάκοπα, ρισκάροντας τις ζωές τους για να σώσουν ανθρώπους, ζώα, περιουσίες, κόπους και θυσίες. Σηκώνω το βλέμμα ψηλά και προσμένω, γιατί εκεί που τα κουράγια τελειώνουν και οι δυνάμεις στερεύουν, χρειάζεται η Πίστη μας να βοηθήσει να κρατήσουμε λίγο ακόμα».

Νίκος Οικονομόπουλος

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις