Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά Χαλκιδική: Συνεχίζει τις διακοπές της με την καλύτερη παρέα
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά Χαλκιδική: Συνεχίζει τις διακοπές της με την καλύτερη παρέα

Φαίη Σκορδά Χαλκιδική: Τα αγόρια της φυσικά!

Ένα από τα πιο όμορφα  καλοκαίρια ζει η Φαίη Σκορδά παρέα με τους δυο γιους της! Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, η οικοδέσποινα του Πρωινού προσπαθεί να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί τις καλοκαιρινές της διακοπές και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον 10χρονο Γιάννη και τον 7χρονο Δημήτρη.

Οι διακοπές της παρουσιάστριας ξεκίνησαν από τα μαγευτικά Επτάνησα και λίγο αργότερα βρέθηκε ξανά στην Χαλκιδική. Η Φαίη Σκορδά επισκέπτεται κάθε χρόνο το δεύτερο πόδι και φέτος δεν έκανε την εξαίρεση. Μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Ηλιόπουλο, η γοητευτική παρουσιάστρια είχε ανάγκη από ηρεμία και γαλήνη αλλά και να γεμίσει μπαταρίες για την επόμενη απαιτητική επαγγελματικά χρονιά που είναι προ των πυλών.

Η Φαίη Σκορδά αυτές τις ημέρες βρίσκεται με τον Γιάννη και τον Δημήτρη σε resort στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής και δεν βιάζεται με τίποτα να επιστρέψει στην πρωτεύουσα. Μαμά και παιδιά απολαμβάνουν αμέτρητες βουτιές στη θάλασσα, κάνουν διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως zip line και πεζοπορία, ενώ η παρουσιάστρια έχει βαλθεί να μάθει και… τένις!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις