Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπομπ Ρος Netflix: Η κρυφή του ζωή αποκαλύπτεται σε ένα ντοκιμαντέρ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπομπ Ρος Netflix: Η κρυφή του ζωή αποκαλύπτεται σε ένα ντοκιμαντέρ

Μπομπ Ρος Netflix: Το trailer που θα δείτε παρακάτω επί της ουσίας δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα "teaser"

Με έναν ιδιαίτερα παράξενο τρόπο επιλέγει να προωθήσει το Netflix το επερχόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μπομπ Ρος με τίτλο”Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed”. Ο πασίγνωστος “τηλεζωγράφος” Bob Ross γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1942 και απεβίωσε στις 4 Ιουλίου 1995, μόλις σε ηλικία 52 ετών, λόγω επιπλοκών λέμφώματος με το οποίο μάχονταν για αρκετά χρόνια.

Το νέο κλιπ έχει διάρκεια μόλις 20 δευτερόλεπτα και είναι εντελώς εκ των προτέρων σχετικά με το γεγονός ότι δεν θα δώσει ούτε μια λεπτομέρεια για το τι αφορά το ντοκιμαντέρ. Συνοδεύοντας μια φωτογραφία του Ross, εμφανίζεται στην οθόνη κείμενο που γράφει: «Θέλουμε να σας δείξουμε το τρέιλερ του Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal and Greed . Αλλά δεν μπορούμε ». Μια φωνή αγνώστου ταυτότητας φωνάζει: «beenθελα να βγάλω αυτή την ιστορία όλα αυτά τα χρόνια». Μια ιστορία που τόσα χρόνια ήταν κρυμμένη και τώρα θα αποκαλυφθεί στις 25 Αυγούστου.

 

10+1 πράγματα που δεν ξέραμε για τον Bob Ross

  1.  Ο Bob Ross υπηρέτησε στην πολεμική αεροπορία των Η.Π.Α. για 20 χρόνια vως αρχιλοχίας
  2.  Έχοντας υψηλό αξίωμα στο στρατό ο Bob Ross φώναζε συχνά στους κατώτερος του δίνοντάς τους εντολές και αγγαρείες
  3.  Όταν έφυγε από το στρατό ορκίστηκε να μην ξαναφωνάξει στη ζωή του γι’ αυτό πάντα τον βλέπουμε να μιλάει χαμηλόφωνα στις εκπομπές του
  4.  Στα νιάτα του έχασε ένα κομμάτι από τον δείκτη του αριστερού χεριού του, καθώς εκτελούσε ξυλουργικές εργασίες με τον πατέρα του.
  5.  Ο Bob Ross δεν είχε κέρδος από τα τηλεοπτικά show του στο PBS, αντίθετα δώρισε και πολλούς πίνακές του στο κανάλι, για τους χορηγούς.
  6.  Ο Bob Ross ήταν πολύ παραγωγικός, είχε ζωγραφίσει πάνω από 30.000 πίνακες μόνο για τις ανάγκες της τηλεοπτικής του εκπομπής.
  7.  Κάθε βράδυ έκανε πρόβα ό, τι θα έλεγε την επόμενη μέρα και και πριν παρουσιάσει στο κοινό έναν πίνακα, τον έκανε πρόβα τρεις φορές
  8.  Ο Bob Ross λάμβανε πάνω από 200 γράμματα από fans κάθε ημέρα.
  9.  Τα σγουρά μαλλιά του δεν ήταν φυσικά, είχε κάνει περμανάντ για να μην χρειάζεται συχνά κούρεμα για να μειώσει τα έξοδά του.
  10.  Ο Bob Ross δεν ζωγράφιζε ποτέ ανθρώπους, αλλά μόνο τη φύση.
  11.  Αγαπούσε πολύ τα ζώα και είχε πολλούς σκίουρους για κατοικίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις