Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζευγάρια που χώρισαν το 2021: Διαζύγια και χωρισμοί που έπεσαν σαν “βόμβες”
LIFESTYLE

Ζευγάρια που χώρισαν το 2021: Διαζύγια και χωρισμοί που έπεσαν σαν “βόμβες”

Ζευγάρια που χώρισαν το 2021: Τα ζευγάρια που αποφάσισαν να χωρίσουν μέσα στη φετινή χρονιά και η είδηση του τέλους της σχέσης τους έγινε πρωτοσέλιδο

Μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να χωρίσουν. Η ανακοίνωση ήρθε το πρωί της Τρίτης μέσω του δικηγόρου τους, στην οποία ζητούν τον σεβασμό των ΜΜΕ για τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει, την Αέλια και τον Αρίωνα.

«Επειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στη ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η γνωριμία

Πριν από λίγα χρόνια ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και η παρουσιάστρια του θύμισε ποια ήταν η βραδιά που άναψε η σπίθα ανάμεσα σε εκείνον και την Κατερίνα Καραβάτου. Συγκεκριμένα, όπως είπε η Ναταλία Γερμανού, το ζευγάρι ήρθε κοντά σε μια γιορτή του Alpha: «Ηταν η βραδιά πού σας χάναμε πού σας βρίσκαμε, όλο πίτσι πίτσι στα break. Η βραδιά που βρεθήκανε κοντά», είπε η παρουσιάστρια, δείχνοντας τα πλάνα στον ηθοποιό και παρουσιαστή, που έκανε τον ανήξερο: «Δεν καταλαβαίνω τι λες. Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι», της είπε.

«Η Κατερίνα και ο Κρατερός γνωρίζονταν. Εκείνο το βράδυ όμως άναψε σπίθα. Φλέρταραν το βράδυ εκείνο έντονα», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού, και του θύμισε πως μία εβδομάδα μετά βγήκαν ραντεβού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Δεν θα έλεγα ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

Σε κοινή συνέντευξή τους στο «Hello», η Κατερίνα Καραβάτου είχε μιλήσει χαρακτηριστικά για το τι είχε προσέξει στον Κρατερό Κατσούλη: «Δεν θα έλεγα ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γιατί άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του. Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε στον Κρατερό, όταν αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, πριν ακόμη αποφασίσουμε να βγούμε ραντεβού, ήταν ότι γελούσε πραγματικά με την καρδιά του με κάθε ανέκδοτο που του έλεγα. Κι όπως όλοι ξέρετε, τα ανέκδοτα δεν είναι το δυνατό μου σημείο».

Ο Κρατερός Κατσούλης, με τη σειρά του, είχε αποκαλύψει: «Προσωπικά, πρώτα απ’ όλα με τράβηξε το γεγονός ότι είναι μια ωραία γυναίκα. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα αντιλήφθηκα την καθαρότητα και τη μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη που έχει μέσα της. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι βεβαιώθηκα ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί όταν μου είπε ότι έχω γαλλική μύτη! Κι εγώ της απάντησα ότι προφανώς αναφέρεται σε μια ειδική ράτσα γερακιών, που εκτρέφονται κάπου στη Γαλλία. Τότε κατάλαβα πόσο ερωτευμένη είναι μαζί μου».

Σχετικά με το πρώτο ραντεβού, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε: «Κατ’ αρχάς, τότε δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν ραντεβού, κι ακόμα διατηρώ κάποιες αμφιβολίες! Πίστευα ότι απλώς βγήκαμε για φαγητό, σαν δυο καλοί φίλοι».

Η γνωριμία και το πρώτο ραντεβού Καραβάτου-Κατσούλη

Ο γάμος και ο ερχομός των παιδιών τους

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, στις 25 Ιουλίου του 2011, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ενώθηκαν με πολιτικό γάμο, στο δημαρχείο της Φιλοθέης. Το λαμπερό ζευγάρι έφτασε μαζί στον χώρο της τελετής, ντυμένο ασορτί, στις αποχρώσεις του λευκού, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Λίγο αργότερα ήρθε στον κόσμο η 9χρονη σήμερα κόρη τους, Αέλια, ενώ το 2016 η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον 5χρονο σήμερα Αρίωνα. Mία από τις τελευταίες κοινές οικογενειακές αναρτήσεις στο Instagram, τον Αύγουστο του 2020, στα γενέθλια του Κρατερού Κατσούλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

H τηλεοπτική συνύπαρξη και το διαζύγιο

Η παρουσίαση πρωινών εκπομπών από ζευγάρια έγινε μόδα, μετά την επιτυχία που σημείωσε το Πρωινό του Mega με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, οι οποίοι έπειτα συνέχισαν την εκπομπή στον ΑΝΤ1. Η τηλεοπτική πρόταση στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη έγινε το 2014. Στην αρχή το πρώην ζευγάρι παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στα Καλά Καθούμενα» στο epsilontv, στη συνέχεια το «Έτοιμο το πρωινό» στο ίδιο κανάλι, ενώ από το 2017 και μέχρι πριν από λίγους μήνες η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης συνεργάζονταν στην πρωινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου-Κου».

Και φτάνουμε στις 5 Μαΐου, όταν ο Κρατερός Κατσούλης έκανε την ανακοίνωση-βόμβα πως αποχωρεί από την ψυχαγωγική εκπομπή. Ο ίδιος τότε ανέφερε πως η αποχώρησή του οφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και στην έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από δύο μήνες, ο Κρατερός Κατσούλης απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την πρώην σύζυγό του.

Νομίζω πως δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου

«Νομίζω πως δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου, γιατί αυτό που θέλει να κάνει εκείνη είναι τελείως διαφορετικό απ’ αυτό που θέλω να κάνω εγώ. Εκεί, καλό είναι να χωρίζουν οι δρόμοι. Η Κατερίνα είναι εξαιρετική παρουσιάστρια», είπε χαρακτηριστικά. Πλέον, η Κατερίνα Καραβάτου, μετά από ένα διαφορετικό καλοκαίρι, ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο ξεκίνημα στο Mega, ενώ ο Κρατερός Κατσούλης έχει αφοσιωθεί πλήρως στην υποκριτική.

Δεν χώρισαν όμως μόνο αυτοί

Τα ζευγάρια που αποφάσισαν να χωρίσουν μέσα στη φετινή χρονιά και η είδηση του τέλους της σχέσης τους έγινε πρωτοσέλιδο.
Το φετινό καλοκαίρι αρκετά επώνυμα ζευγάρια αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία. Είτε με μια λιτή ανακοίνωση είτε χωρίς, έξι αγαπημένα ζευγάρια μέσα στο 2021 αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαϊδης

Στην καρδιά του καλοκαιριού η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης αποφάσισαν να ανακοινώσουν επίσημα τον χωρισμό τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1999 και έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα: να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια. «Ο Ντέμης δεν είχε δαχτυλίδι στη δική του πρόταση γάμου. Δεν έγινε με αυτά που βλέπετε στις ταινίες τις αμερικάνικες ούτε στις ελληνικές, έγινε πολύ απλά, πολύ ήσυχα, πολύ ξαφνικά» είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της. «Θυμάμαι πως ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω: «λέω να παντρευτούμε». Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνουμε παιδί» είχε εξομολογηθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής σε δική του συνέντευξη.

Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στα νότια προάστια και λίγους μήνες μετά κρατούσαν αγκαλιά την κόρη τους, Μελίνα. Μάλιστα, η τραγουδίστρια γέννησε στη Μαδρίτη, καθώς εκείνη τη χρονιά ο Ντέμης έπαιζε στην ομάδα της Ατλέτικο. Λίγα χρόνια αργότερα το ζευγάρι απέκτησε τον γιο τους, Γιώργο. Όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους ζωής δεν έκαναν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, όμως ήταν πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο στις σημαντικές επαγγελματικές τους στιγμές. Μετά από 22 χρόνια σχέσης η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον manager της τραγουδίστριας: «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για τον σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ήταν Ιούνιος του 2010 όταν αναπτύχθηκε μια τρυφερή φιλία μεταξύ της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα παρασκήνια των Mad Video Awards. Οι πρώτες φήμες που μιλούσαν για σχέση ολοένα και φούντωναν, αλλά κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωνε ή διέψευδε την είδηση. Μέχρι τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, όπου στη παρουσίαση του cd του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο «Το καλύτερο ψέμα» μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να μην πήγε, αλλά ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε με ένα τεράστιο χαμόγελο πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής σύντομα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σε μια μεζονέτα στα νότια προάστια και έντεκα χρόνια ζούσαν σαν παντρεμένοι. Πολλές φορές είχε γραφτεί πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, αλλά τα πράγματα έμπαιναν στη θέση τους μόλις πήγαιναν μαζί σε κοσμικές εμφανίσεις. Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της πως έχουν περάσει κρίση, αλλά ποτέ την περίοδο που τους ήθελαν χωρισμένους τα δημοσιεύματα. Τον περασμένο μήνα η είδηση πως χώρισαν έκανε το γύρο του διαδικτύου μόνο που, όπως φαίνεται, αυτή τη φορά το ζευγάρι όντως επέλεξε να ακολουθήσει παράλληλη πορεία.

Ιωσήφ Μαρινάκης-Χρύσα Καλπάκη

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 13 χρόνια σχέσης. Η είδηση του χωρισμού μπορεί να έσκασε ξαφνικά, αλλά όσοι γνώριζαν από κοντά το ζευγάρι ήξεραν πως οι δυο τους δεν μένουν μαζί εδώ και αρκετό καιρό. Οι δυο τους αποφάσισαν να το ανακοινώσουν το φετινό καλοκαίρι. Το ζευγάρι πριν αποφασίσει να χωρίσει είχε πραγματοποιήσει τρεις διαφορετικούς γάμους: αρχικά στη Νέα Υόρκη όπου έκαναν πολιτικό, δύο χρόνια μετά, και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2016, έγινε ο θρησκευτικός γάμος στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του ηθοποιού, ενώ αντάλλαξαν όρκους αγάπης και στο γαμήλιο ταξίδι τους.

«Δεν είμαι ευτυχισμένος τώρα»

Λίγες ημέρες μετά την είδηση του χωρισμού τους, ο Ιωσήφ Μαρινάκης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη (να θυμίσουμε πως την παρουσιάστρια την έχει παντρέψει το πρώην ζευγάρι). Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι στιγμές που με κάνουν ευτυχισμένο είναι αυτές που περνάω χαλαρά, όπως τότε που έκανα ελεύθερο κάμπινγκ, χύμα και ήμουν ξυπόλητος με παρεό πάνω στη θάλασσα με καλή παρέα. Οι ευτυχισμένες στιγμές είναι αυτές που μπορώ να έχω μαζί μου μια καλή σύντροφο. Τι άλλα; Φίλους. Θέλουμε πολλά πράγματα;» είπε στην αρχή ο Ιωσήφ Μαρινάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είμαι ευτυχισμένος τώρα».

Έλενα Ράπτη-Κίμωνας Μπάλλας

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πολιτικός έκανε γνωστό το γάμο της. Μέχρι εκείνη την στιγμή μόνο η οικογένεια και οι στενοί φίλοι γνώριζαν το μυστικό τους. Η Έλενα Ράπτη με μια ρομαντική δημιουργία δια χειρός Celia Kritharioti αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον σύντροφο της σε πολύ κλειστό κύκλο στη Θεσσαλονίκη. Λίγο καιρό αργότερα ανέβασε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου σχολιάζοντας: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη».

Πριν αρκετές εβδομάδες, η είδηση πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και έχει χωρίσει ήρθε να επιβεβαιωθεί. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά μέσα από την πρωινή εκπομπή το «Πρω1νό» είχε παραδεχτεί πως οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και έναν χρόνο, αλλά τώρα ένιωσαν έτοιμοι να το πουν δημόσια. Όπως συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά, η οικογένεια και οι στενοί φίλοι το γνώριζαν, αλλά δεν μπορούσαν να πουν κάτι παραπάνω χωρίς την επιθυμία του ζευγαριού.

Φαίη Σκορδά-Νίκος Ηλιόπουλος

Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της Φαίης Σκορδά με το Γιώργο Λιάγκα έγινε πρωτοσέλιδο στο περιοδικό HELLO! η νέα σχέση της παρουσιάστριας με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Σε εκείνο το εξώφυλλο ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι, το οποίο ήταν ήδη ένα χρόνο μαζί, στο αεροδρόμιο λίγο πριν ταξιδέψουν μαζί στο εξωτερικό. «Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία. Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά» είχε σχολιάσει η ίδια στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Από τη στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή, η παρουσιάστρια δεν κρύφτηκε. Αντίθετα, μιλούσε στην εκπομπή για τον σύντροφο της και είχε ανεβάσει stories στο Instagram από διάφορες εξορμήσεις τους.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Νίκο Ηλιόπουλο να μετακομίζει στα νότια προάστια για να βρίσκεται πιο κοντά με την σύντροφο του, καθώς ο ίδιος είχε επιλέξει να ζει στα βόρεια. Πάντως, το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους μιας και η Φαίη Σκορδά έδινε πάντα την απόλυτη προτεραιότητα της στους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

Στην ίδια συνέντευξη της στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε πει για τον τότε σύντροφο της: «Εκτιμώ κάποια πράγματα πάρα πολύ σε ανθρώπινο επίπεδο. Είδα πριν τη νονά μου, είναι ένας άνθρωπος που έχω τρελή αδυναμία. Επικοινωνούμε διαφορετικά! Το καλοκαίρι λοιπόν ήρθε ο Νίκος για ένα Σαββατοκύριακο να μας δει και χωρίς να μου το πει πήγε στη θεία μου να τη γνωρίσει και μου έστειλε μια φωτογραφία τους. Δεν το έκανε για να ζητήσει το χέρι μου. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα». Λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα

Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για τον γάμο τους στην Σκιάθο, ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα αποφάσισαν να αναβάλλουν το ευτυχές γεγονός, ανακοινώνοντας την είδηση στο Instagram. Την ανακοίνωση έκανε η Ματίνα Ζάρα σημειώνοντας: «Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε τον γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας».

Ο γάμος επρόκειτο να γίνει στις 21 Αυγούστου με κουμπάρα τη Λάουρα Νάργες όμως σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα τις εν λόγω φήμες δεν έχει διαψεύσει κανείς τους τηρώντας σιγή ιχθύος. Το απόγευμα της Τρίτης, πάντως, η Ματίνα Ζάρα έκανε την πρώτη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την αναβολή του γάμου της. Ειδικότερα, ανέβασε ένα story στο οποίο ποζάρει στην παραλία αγκαλιά με τον σκύλο της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matina Zara (@matina.zara)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις