Τζένη Μπαλατσινού – Πάτμος: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον κ. Νικόλα

LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού – Πάτμος: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον κ. Νικόλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζένη Μπαλατσινού - Πάτμος: Η νέα φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού από την Πάτμο μαζί με τον καλό της φίλο στο νησί

18.08.2021 | 21:21

Οι διακοπές της Τζένης Μπαλατσινού στο σπίτι της στην Πάτμο συνεχίζονται, έχοντας φυσικά μαζί της τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια και τον οκτώ μηνών γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνη ο οποίος γιόρτασε για πρώτη φορά την ονομαστική του γιορτή και η μητέρα του έστρωσε ένα παραδοσιακό τραπέζι στο σπίτι της. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει το ησυχαστήριό της στο όμορφο νησί της Αποκαλύψεως και κάθε χρόνο περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού εκεί. Εκτός όμως από την οικογένειά της, η Τζένη Μπαλατσινού έχει κάνει καλούς φίλους στο νησί, όπου περνάει τα καλοκαίρια της.

Σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στο instagram, η σύζυγος του Υπουργού Υγείας φωτογραφήθηκε με ένα από τα αγαπημένα της άτομα στο νησί, τον κ. Νικόλα, που πήγε στο σπίτι της για καφέ. Έγραψε στη φωτογραφία: “Μερικές αγάπες είναι πάντα εδώ… σαν το καφέ τον απογευματινό #Νικόλας”.

Η πρώτη γιορτή του μικρού Παναγιώτη

Το ζευγάρι που βάφτισε το πρώτο του παιδί στην Πάτμο τον περασμένο μήνα, πέρασε εκεί τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, όπου για πρώτη φορά γιόρτασαν την ονομαστική γιορτή του γιου τους και η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μια φωτογραφία από το τραπέζι που ετοίμασε για να φάνε όλοι μαζί. “Aπλότητα” “Παράδοση”, έγραψε στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους followers της η παρουσιάστρια.

Exit mobile version