Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριαλένα Ρουμελιώτη Instagram: Οι διακοπές χωρίς τον Σάκη Κατσούλη
LIFESTYLE

Μαριαλένα Ρουμελιώτη Instagram: Οι διακοπές χωρίς τον Σάκη Κατσούλη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη Instagram: Η Μαριαλένα απαθανατίστηκε το αεροδρόμιο μετά την επιστροφή της από την Κω, παρέα με μια φίλη της

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Mαριαλένα Ρουμελιώτη, όπως φαίνεται βρέθηκε στην Κω χωρίς τον νικητή του φετινού Survivor, Σάκη Κατσούλη.

Ο Σάκης και τη Μαριαλένα έχουν έρθει και πάλι κοντά μετά το τέλος του παιχνιδιού και πλέον είναι αχώριστοι αφού πριν από λίγο καιρό βρέθηκαν στην Μύκονο και τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας. Αυτή τη φορά όμως, όπως φαίνεται, χωρίστηκαν αφού ο φωτογραφικός φακός του okmag.gr συνάντησε τη Μαριαλένα στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή της από την Κω, παρέα με μια φίλη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sakismarialena_.fp

Οι ευχές του Σάκη για την γιορτή της

Το πρώην ζευγάρι, το οποίο παραμένει αχώριστο και μετά το τέλος του Survivor και όλοι κάνουν λόγο για επανασύνδεση ανάμεσά τους, πέρασε τον φετινό Δεκαπενταύγουστο στο νησί των Ανέμων και ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του νησιού, όπου απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης.

Ποζάροντας στο πλευρό της πρώην αγαπημένης του ο νικητής του τελευταίου κύκλου του reality επιβίωσης έγραψε χαρακτηριστικά: «Λίγα πράγματα έμειναν να σου ευχηθώ και ίσως ακόμα λιγότερα να είναι αυτά που δεν τα έχεις καταφέρει με την αξία σου! Αλλά επειδή μαζί σου είναι αυτό που λένε “ποτέ δεν ξέρεις…” σου εύχομαι κάθε σου όνειρο και κάθε σου επιθυμία να σου βγει όπως την έχεις ονειρευτεί!!!. Χρόνια πολλά @marialena.rou όπως και σε κάθε έναν-μία που γιορτάζει σήμερα!!. Υγεία και αγάπη σε όλους και βοήθεια μας η Παναγιά σε εμάς αλλά και όσους την έχουν ανάγκη!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις