Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λάκης Λαζόπουλος τηλεόραση: Αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό του βήμα
LIFESTYLE

Λάκης Λαζόπουλος τηλεόραση: Αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό του βήμα

Λάκης Λαζόπουλος τηλεόραση: Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα, την ζωγραφική και η πανδημία του κορονοϊού

 

Την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής μαζί με τον Απόστολο Χαντζάρα παρουσιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Νάουσα της Πάρου. Ο ηθοποιός μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον κορωνοϊό που καλπάζει στη χώρα μας όσο και στις φωτιές σε Εύβοια και Αττική που κατέστρεψαν τα πάντα.

Όπως αποκάλυψε μέσα από συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», όπου μίλησε μέσω Skype, ο διάσημος κωμικός μίλησε μεταξύ άλλων και για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα. Ο Λάκης Λαζόπουλος εκμυστηρεύτηκε ότι ετοιμάζει μια νέα τηλεοπτική σειρά, λέγοντας κάποια πράγματα και για το σενάριό της.

Όσα αποκάλυψε για την σειρά

«Τώρα γράφω μία καινούρια σειρά δώδεκα επεισοδίων. Θα την ολοκληρώσω και μετά θα μιλήσω για αυτήν. Είναι κωμική σειρά, μία ωραία ιστορία με Ελληνοαμερικάνους, που ζουν στην Αστόρια και με κάποιον τρόπο, από ένα γεγονός, μετακομίζουν στην Μυτιλήνη. Από ό,τι φαίνεται αυτό θα είναι και το μέρος, που θα συνεχίσουν την ζωή τους. Θα έχει πλάκα το συμβάν, που θα τους αναγκάσει να γυρίσουν πίσω. Πιθανότατα, θα υπάρξουν και ξένοι ηθοποιοί, όμως ακόμα δεν έχω σκεφτεί αν θα είναι στα ελληνικά ή στα αγγλοελληνικά», εξήγησε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για αυτό το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις