Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόρη Χαρδαλιά – Τσολάκη: Υπάρχουν παρα πολλοί «άρρωστοι» και ηλίθιοι στο διαδίκτυο
LIFESTYLE

Κόρη Χαρδαλιά – Τσολάκη: Υπάρχουν παρα πολλοί «άρρωστοι» και ηλίθιοι στο διαδίκτυο

Κόρη Χαρδαλιά - Τσολάκη: Έξαλλη η παρουσιάστρια με τα πικρόχολα σχόλια για την υγεία του υφυποργού

Μετά την περιπέτεια της υγέια του πατέρα της, η 20χρονη κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα, απάντησε σε έναν από τους πολλούς χρήστες των social media που ακόμη και μπροστά στην σοβαρή περιπέτεια υγείας ενός ανθρώπου έσπευσαν να βγάλουν “χολή” και να χαρακτηρίσουν το γεγονός ότι ο 52χρονος Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη καρδιακό ισχαιμικό επεισόδιο, ως «ευχάριστο νέο», γεγονός που προέβαλαν και στην εκπομπή “Καλοκαίρι not@ με την παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη να βγαίνει εκτός εαυτού.

Με προνόμιο  την ανωνυμία του διαδικτύου  δεν είναι λίγοι εκείνοι που έκαναν πικρόχολα σχόλια, ευχόμενοι -άλλοι- τα χειρότερα για τον κ.Χαρδαλιά. Τέτοια σχόλια, όμως, φτάνουν να τα διαβάσουν και τα μέλη της οικογένειάς του. Η Ιωάννα Χαρδαλιά, φοιτήτρια της Νομικής, με ένα πολύ συγκροτημένο σημείωμα, επισήμανε στην απάντησή της στον άγνωστο προς εκείνο που σχολίασε κατ’ αυτό τον τρόπο για τον πατέρα της, την περιπέτεια του ανθρώπου και την αγωνία μιας ολόκληρης οικογένειας για τον άνθρωπό της. Κλείνει μάλιστα το σχόλιό της, υπογράφοντας, με σεβασμό, ως «η κόρη εκείνου που σας έκανε χαρούμενο σήμερα».

Ειδικότερα, η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε στον σχολιαστή:

Τσολάκη: “Πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή ντροπή”

Η Ελένη Τσολάκη σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» δεν άντεξε και ξέσπασε, όταν προβλήθηκε το θέμα με την απάντηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά στα τραγικά σχόλια που έγιναν για τον πατέρα της. «Το διάβασα το πρωί και πραγματικά προσπάθησα για λίγα λεπτά να φέρω τον εαυτό μου στη θέση αυτού του κοριτσιού. Πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή ντροπή, πάρα πολύ άσχημα και θυμό. Σε αυτό το ίντερνετ έχουμε ξεχάσει να βάζουμε το όριο», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε επίσης: «Που τελειώνει η ανθρωπιά, που ξεκινάει η πλάκα, που είναι το fake news, που μπορείς να πεις κάτι και να είναι απλά ένα σχόλιο. Τα σχόλια που γράφουμε τα διαβάζουν άνθρωποι, ψυχές, παιδιά, γονείς… Πώς είναι η κατάσταση αυτών των ανθρώπων που τα διαβάζουν;». «Υπάρχουν πάρα πολλοί “άρρωστοι” και ηλίθιοι στο διαδίκτυο. Δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία. Η… γιατρειά σε αυτό είναι η αναισθησία. Δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία σε αυτές τις ηλίθιες απόψεις. Υπάρχει μια δεξαμενή τεράστιας κακίας, ας μην της δίνουμε σημασία», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις