Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη Σαντορίνη: Ποζάρει με ένα κατακόκκινο φόρεμα
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη Σαντορίνη: Ποζάρει με ένα κατακόκκινο φόρεμα

Ιωάννα Τούνη Σαντορίνη: Η Ιωάννα Τούνη, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σαντορίνη

Η Ιωάννα Τούνη, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σαντορίνη. Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων και μας κόβει την ανάσα με κάθε την ανάρτηση. Η πρώην παίκτρια του reality μόδας My Style Rocks μοιράζεται καθημερινά με τους θαυμαστές της στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η δημοφιλής επιχειρηματίας φόρεσε ένα κατακόκκινο άκρως εντυπωσιακό φόρεμα και πόζαρε με φόντο τη Καλντέρα.

«Εν ειρήνη και κατά κάποιο τρόπο στη φωτιά» σχολίασε η ίδια στην λεζάντα της φωτογραφίας

Δείτε την ανάρτηση της
Ο έρωτας

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι φημολογείται ότι το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι, συνεχίζουν τις διακοπές. Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει την σχέση τους, ωστόσο μοιράζονται στιγμιότυπα από τη ζωή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλές φορές είναι τα ίδια αλλά δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πρωί της Δευτέρας έφαγαν το ίδιο πρωινό, το οποίο δημοσίευσαν στα social media. Το λαχταριστό γεύμα που περιλάμβανε ξηρούς καρπούς, σταφύλια, berries και άλλα υλικά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε ένα βίντεο, ενώ η Ιωάννα Τούνη μία φωτογραφία.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για τη νέα της σχέση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του συντρόφου της. Ήταν αδύνατον οι followers της να μην την ρωτήσουν για την προσωπική της ζωή. «Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον….».

Και μπορεί να μην λέει το όνομά του και να μην δείχνει το πρόσωπό του, όμως μία τα τατουάζ του, μία ακούμε τη φωνή του στα βίντεο… μία δημοσιεύουν ίδιες φωτογραφίες… όλοι έχουν καταλάβει ότι είναι μαζί!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις