Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκος Χαρδαλιάς – νοσοκομείο: Εξιτήριο για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Χαρδαλιάς – νοσοκομείο: Εξιτήριο για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας

Νίκος Χαρδαλιάς - νοσοκομείο: Ο υφυπουργός αναρρώνει σπίτι του

Βγήκε από το Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο, νωρίτερα σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος υπέστη την Δευτέρα  ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, αναρρώνει πλέον στο σπίτι του.   Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Χαρδαλιάς, το μεσημέρι της Δευτέρας, και ενώ ήταν στο γραφείο του, ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Γρήγορα εισήχθη στη χειρουργική μονάδα και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Σύμφωνα με την ιατρική ενημέρωση, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Σε ανάρτησή αργότερα της συζύγου του γνωστοποιήθηκε, ότι ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του ενώ ευχαρίστησε για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Ο υφυπουργός είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο νοσοκομείο τον επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Από το νοσοκομείο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση για την κατάσταση του κ.Χαρδαλιά:

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Ο κ. Χαρδαλιάς είχε υποστεί έμφραγμα κατά το παρελθόν και ενώ τις τελευταίες πέντε- έξι μέρες ένιωθε πόνους στο στέρνο, δεν πήγε στον γιατρό, παρά το ιατρικό του ιστορικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις