Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σεμέδο μεταγραφή Γούλβς: «Πρόβλημα με τη βίζα λόγω ποινής φυλάκισης» λένε στην Αγγλία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σεμέδο μεταγραφή Γούλβς: «Πρόβλημα με τη βίζα λόγω ποινής φυλάκισης» λένε στην Αγγλία

Σεμέδο μεταγραφή Γούλβς: Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται τη μετεγγραφή του στην Γουλβς, η οποία δύσκολα θα προχωρήσει λόγω της απαιτούμενης βίζας

Τα μπλεξίματα με το νόμο που είχε παλιότερα ο Ρούμπεν Σεμέδο βάζουν εμπόδια στην πιθανή μεταγραφή του απο τον Ολυμπιακό στην Γουλβς. Σύμφωνα με τον Αντουάν Τολούι του «Sky Sports» το γεγονός οτι έχει επιβληθεί στον Πορτογάλο αμυντικό των πρωταθλητών Ελλάδας ποινή 5 ετών με αναστολή για διάφορες κατηγορίες, όπως επίθεση και κατοχή πυροβόλου όπλου, δεν του επιτρέπει να εκδώσει βίζα στη Μεγάλη Βρετανία.

Στο tweet του σημειώνει επίσης την πενταετή ποινή που του είχε επιβληθεί, καθώς και το ότι δεν έχει δικαίωμα εισόδου στην Ισπανία, για οκτώ χρόνια. Έτσι, σύμφωνα με τον Τολούι, το συγκεκριμένο θέμα του Σεμέδο, δεν επιτρέπει στη Γουλβς να προχωρήσει τη μεταγραφή του.

Η ποινή φυλάκισης

Ο 27χρονος Πορτογάλος συνελήφθη το 2018 και κατηγορήθηκε ότι έδεσε και επιτέθηκε σε έναν άνδρα στο σπίτι του, μαζί με άλλους δύο, και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του θύματος για να το ληστέψει.

Ο Σεμέδο πέρασε πέντε μήνες σε ισπανική φυλακή αφού κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κάτι που πάντα αρνιόταν, ενώ αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε εγγύηση 25.000 λιρών την εποχή που έπαιζε στη Βιγιαρεάλ.

Πάντως σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης η Γουλβς εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για μονοετή δανεισμό του αμυντικού του Ολυμπιακού με οψιόν αγοράς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις