Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πογκμπά Παρί πρόταση: Η γαλλική ομάδα του δίνει 600.000 ευρώ την εβδομάδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πογκμπά Παρί πρόταση: Η γαλλική ομάδα του δίνει 600.000 ευρώ την εβδομάδα

Πογκμπά Παρί πρόταση: Αποφασισμένη να αποκτήσει και τον Πολ Πογκμπά η Παρί Σεν Ζερμέν

Τα σενάρια γύρω από τον Πολ Πογκμπά δε σταματούν, με την Παρί να «παίζει» δυνατά για την απόκτησή του. Ενώ όμως φαινόταν πως οι Γάλλοι θα περίμεναν το επόμενο καλοκαίρι, όταν και ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έμενε ελεύθερος, σύμφωνα με την Equipe είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση και να τον κάνουν δικό τους από τώρα.

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως η πρόταση θα γίνει την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών, με την Παρί να μοιάζει ασταμάτητη αυτό το καλοκαίρι. Αν ωστόσο δεν καταφέρει να πάρει τον Πογκμπά, θα στραφεί στην περίπτωση του Εντουάρντο Καμαβινγκά της Ρεν για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paul Labile Pogba (@paulpogba)

Τι αναφέρει η «Equipe»

Αυτή τη φορά η γαλλική εφημερίδα «Equipe», αναφέρει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν, δεν αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

Συγκεκριμένα, τονίζει πως μετά την απόκτηση του Μέσι, οι Παριζιάνοι θα συνεχίσουν τις μεταγραφικές προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν και μάλιστα σκοπεύουν να κάνουν κίνηση για τον Πολ Πογκμπά, στην τελευταία εβδομάδα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Eκτός βέβαια από την περίπτωση του Πογκμπά, η διοίκηση της Παρί εξετάζει κι αυτήν του Εντουάρντο Καμαβινγκά της Ρεν, σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν παραχωρήσει τον 28χρονο μέσο της.

Σύμφωνα, με το δημοσίευμα της «AS» που γράφτηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο «Independent» βάζει ξανά στο «τραπέζι» τον Πολ Πογκμπά, αποκαλύπτοντας πρόταση ύψους 600.000 ευρώ την εβδομάδα προς τον Γάλλο σταρ αν συμφωνήσει από τον χειμώνα για να υπογράψει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paul Labile Pogba (@paulpogba)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις