Τσιτσιπάς για εμβόλιο κορονοϊού: Δεν θα το κάνω μέχρι να γίνει υποχρεωτικό

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς για εμβόλιο κορονοϊού: Δεν θα το κάνω μέχρι να γίνει υποχρεωτικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αναστασία Αρτεμιάδη

Τσιτσιπάς εμβόλιο κορονοϊός: Για την επιλογή του να μην εμβολιαστεί κατά της COVID-19 μίλησε ο Έλληνας τενίστας πριν από το Masters του Σινσινάτι

17.08.2021 | 08:58

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την επιλογή του να μην εμβολιασθεί κατά του κορονοϊού έως ότου να… γίνει υποχρεωτικό, πριν από το Masters του Σινσινάτι.

«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω», είπε συγκεκριμένα ο Έλληνας τενίστας.

Στο “Indan Wells” δε, όπως ενημερώθηκε ο Τσιτσιπάς, είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 για θεατές και υπαλλήλους, όχι όμως και για τους τενίστες, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το θέμα:

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Δε μου έχει πει κανείς κάτι. Κανένας δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να το κάνω, είμαι σίγουρος γι’αυτό, αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει υποχρεωτικό προκειμένου να μπορώ να παίζω, οπότε δεν το έχω κάνει» είπε ο Τσιτσιπάς και σε διευκρινιστική ερώτηση για το αν θα προχωρήσει στον εμβολιασμό του, κατά του COVID-19, μόνο αν αυτό γίνει υποχρεωτικά, απάντησε: «Φυσικά…»

Το βίντεο για την παρότρυνση του εμβολιασμού

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρσι, και συγκεκριμένα σαν σήμερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στην καμπάνια της Ελληνικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό «Μένουμε Ασφαλείς» και καλούσε τον κόσμο να ειναι υπεύθυνος.

Exit mobile version