Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μέσι Παρί- αγώνας: Ντεμπούτο στις 29 Αυγούστου κόντρα στη Ρεμς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσι Παρί- αγώνας: Ντεμπούτο στις 29 Αυγούστου κόντρα στη Ρεμς

Μέσι Παρί αγώνας: Ο Αργεντίνος παρουσιάστηκε από την γαλλική ομάδα και αποθεώθηκε το Σάββατο από τους Παριζιάνους

Ο Λιονέλ Μέσσι είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Το Σάββατο 14/8 παρουσιάστηκε από τους Παριζιάνους και στις 29 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Γαλλικού συλλόγου.

 

Ο Αργεντίνος σταρ έχει εγκατασταθεί με την οικογένειά του στο Παρίσι, συμμετέχει στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν και το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει στην 4η αγωνιστική και στο εκτός έδρας ματς με τη Ρεμς στις 29 Αυγούστου.

Το ευχαριστώ του Μέσι στους οπαδούς

Η Παρί Σεν Ζερμέν εκμεταλλεύτηκε την πρεμιέρα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη Ligue 1 για να παρουσιάσει στον κόσμο της τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού. Λίγο πριν τη σέντρα κόντρα στη Στρασμπούρ (4-2), οι Σέρχιο Ράμος, Ασράφ Χακίμι, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα και Λιονέλ Μέσι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Αργεντινό σταρ να γνωρίζει τη μερίδα του λέοντος στις επιδοκιμασίες.

Ο 34χρονος έλαβε κάτι παραπάνω από θερμή υποδοχή, με το κοινό να ανεβάζει στα ύψη τα ντεσιμπέλ τη στιγμή που ακούστηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα. Μάλιστα, ο Μέσι δημοσίευσε ένα video στα social media με διάφορα στιγμιότυπα από τη χθεσινή παρουσίαση, το οποίο συνόδευσε από ένα μεγάλο “Ευχαριστώ!” προς τους φίλους των Παριζιάνων για το θερμό καλωσόρισμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις