Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Λούσιφερ σεζόν 6 τρέιλερ: Όσα θα δούμε στον τελευταίο κύκλο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λούσιφερ σεζόν 6 τρέιλερ: Όσα θα δούμε στον τελευταίο κύκλο

Λούσιφερ σεζόν 6 τρέιλερ: Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης τελευταίας σεζόν έφερε στη δημοσιότητα το Netflix πριν λίγες μέρες

Η σεζόν-φινάλε του πάντα αγαπημένου Λούσιφερ είναι ένα από τα πράγματα που περιμένουν εκατομμύρια άνθρωποι και οι περισσότεροι δεν βλέπουν την ώρα να καταφτάσει η 10η Σεπτεμβρίου.

”Όλα τα κακά κάποτε τελειώνουν” γράφει η επίσημη αφίσα της 6ης και τελευταίας σεζόν της σειράς ”Lucifer”. Η επιτυχημένη σειρά ολοκληρώνεται με τον πολυαναμενόμενο έκτο κύκλο της και το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucifer (@lucifernetflix)

Τι είδαμε στην 5η σεζόν

‘Οσο μπαίναμε περισσότερο στον 6ο κύκλο βρήκαμε μια νέα ιστορία που δεν θα λέγαμε υπό άλλες συνθήκες. Υπάρχει ένα στόρι που δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να πούμε μέχρι που φτάσαμε στο σημείο που τελείωσε η 5η σεζόν, και μόλις φτάσαμε εκεί και κοιτάξαμε γύρω, αντιληφθήκαμε πώς υπάρχει υλικό για μια ολόκληρη σεζόν” λέει ο δημιουργός της σειράς Joe Henderson. Την τελευταία φορά που είδαμε τον Lucifer, είχε έρθει αντιμέτωπος με τον δίδυμο αδερφό του που θέλει τον θρόνο του.

Το Netflix μας έδωσε επιτέλους το trailer για την έκτη και τελευταία σεζόν του Lucifer, με τον Τομ Έλις να προσαρμόζεται στον νέο του ρόλο ως Θεός.

Τα 10 νέα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στις 10 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις