Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ποια ζώδια παρακαλάνε: Ποιοι θα πέσουν στα πόδια σου για να μην φύγεις
PLUS

Ποια ζώδια παρακαλάνε: Ποιοι θα πέσουν στα πόδια σου για να μην φύγεις

Ποια ζώδια παρακαλάνε: Το ξέρεις, δεν πρέπει να το κάνεις ποτέ

Ο χωρισμός σπανίως είναι κάτι καλό. Στις περιπτώσεις που πρόκειται για κοινή απόφαση, ο πόνος θα ξεπεραστεί γρήγορα, όμως αν ένας από τους δύο δεν τον θέλει, τα πράγματα είναι σκληρά.
Υπάρχουν μερικοί που δεν αντέχουν στην ιδέα της μοναξιάς και αφήνουν σε ένα τέλος να τους πάρει από κάτω. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν τρία ζώδια που θα «πατάγανε» τον εγωισμό τους και θα πέφτανε στα πόδια του συντρόφου τους για να μην φύγει.

Ας δούμε ποια είναι αυτά, σύμφωνα με το Bovary

Τοξότης

Ο Τοξότης θα έκανε τα πάντα για να αποτρέψει έναν χωρισμό που δεν θέλει. Θα παρακαλούσε, θα σερνόταν στα πατώματα, θα έκανε δώρα, θα έφερνε λουλούδια, θα έστελνε ερωτικά μηνύματα συγχώρεσης και δεν θα τον ένοιαζε τίποτα άλλο παρά μόνο να μην χωρίσει. Θα ζητήσει συγγνώμη, θα παρακαλέσει για επανασύνδεση και μετά από λίγο καιρό θα ξεχάσει τι έχει συμβεί και δυστυχώς θα επαναλάβει τα λάθη του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος όταν χωρίζει υποφέρει γιατί είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο. Φοβάται τη μοναξιά περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο, οπότε ένας χωρισμός είναι πραγματικός εφιάλτης για αυτόν. Οι αποχωρισμοί είναι το χειρότερό του. Ο Καρκίνος, όταν αγαπά, αγαπά με όλο του το είναι και δεν έχει ίχνος εγωισμού. Ο συναισθηματικός και ανασφαλής Καρκίνος έχει ανάγκη την σταθερότητα και είναι ικανός να πέσει στα πατώματα και να παρακαλέσει τον σύντροφό του να μην φύγει.

Ιχθύς

Ενας Ιχθύς δεν νιώθει ολοκληρωμένος αν δεν έχει κάποιον να διοχετεύει την αγάπη του. Χωρίς έρωτα δεν είναι ο εαυτός του. Καταλαβαίνεις λοιπόν τι δράμα ζει όταν έρχεται αντιμέτωπος με την απόφαση του χωρισμού. Τρέμει στην ιδέα της εγκατάλειψης, της μοναξιάς και του δυστυχισμένου τέλους του παραμυθιού. Ο τελευταίος που θα φύγει από μια σχέση είναι ο Ιχθύς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις