Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νταντά χορός Tik Tok: Ο “έξαλλος” με τον μπαμπά των παιδιών – Αντέδρασε η σύζυγος
ΚΟΣΜΟΣ

Νταντά χορός Tik Tok: Ο “έξαλλος” με τον μπαμπά των παιδιών – Αντέδρασε η σύζυγος

Νταντά χορός Tik Tok: Τι απάντησε η σύζυγος στα σχόλια των χρηστών

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο του Τικ Τοκ με μία νεαρή νταντά να χορεύει σε αλά Dirty Dancing με τον πατέρα των παιδιών. Οι δυο τους προσπάθησαν να αναπαραστήσουν τη σκηνή του τελευταίου χορού από το Dirty Dancing. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η επαφή που δείχνουν να έχουν μεταξύ τους δείχνει ασυνήθιστη οικειότητα και άνεση. Ακόμη πιο αξιοπερίεργο δε, είναι ότι το βίντεο της μπέιμπι σίτερ και του μπαμπά ανέβηκε στα social media από… τη σύζυγο!

Τα σχόλια ωστόσο που απέσπασε το εν λόγω βίντεο στην πλατφόρμα του Tik Tok ήταν κάθε άλλο παρά βολικά για την ίδια αφού οι περισσότεροι από όσους το είδαν σχολιάζουν, ότι μπαμπάς και νταντά δείχνουν πολύ άνετοι μεταξύ τους και μάλιστα αυτή η οικειότητα δημιουργούσε άβολα συναισθήματα σε όποιον παρακολουθούσε το απόσπασμα.

@raypo3

The nanny-dad content no one asked for. @lizziinorton @f4ttyd4ddy #SummerMashup #fypシ #thenanny

♬ original sound – Rachel

Η σύζυγος έσπευσε να δικαιολογήσει τη νταντά

Αρκετοί από τους χρήστες μάλιστα πήραν την πρωτοβουλία να “προειδοποιήσουν” τη σύζυγο ότι ίσως η σχέση των δύο δεν είναι και τόσο αθώα. Στο βίντεο κάποια στιγμή ακούγεται η σύζυγος να λέει: «Ακούμπησες τα βυζ… της!» με τον άντρα να απαντάει: «Το ξέρω!».

Η σύζυγος πάντως μόλις είδε τις αντιδράσεις έσπευσε να υπερασπιστεί την νταντά, κάνοντας λόγο για «έναν άγγελο». Οπως είπε, τη γνώρισαν σε ένα κέντρο ημερήσιας φροντίδας για παιδιά και αμέσως τη ξεχώρισαν και συνδέθηκαν φιλικά. Με το που ξέσπασε η πανδημία, της πρότειναν να μείνει μαζί τους γιατί η σύζυγος πήγαινε δουλειά και ο άντρας έμενε σπίτι και χρειαζόταν βοήθεια. Πλέον και εκείνος επέστρεψε στη δουλειά, αλλά όποτε τη βλέπει, τη νιώθει σαν τη μικρή του αδερφή, κατά τα λεγόμενα της γυναίκας του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις