Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νάσια Κονιτοπούλου φωτιές: «Η οικογένειά μου δεν με πήρε τηλέφωνο»
LIFESTYLE

Νάσια Κονιτοπούλου φωτιές: «Η οικογένειά μου δεν με πήρε τηλέφωνο»

Νάσια Κονιτοπούλου φωτιές: Η συγκινητική εξομολόγησή της για τον εφιάλτη που έζησε με την πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη

Η Νάσια Κονιτοπούλου, κάτοικος Βαρυμπόμπης, μίλησε στο «Καλοκαίρι #not» για το πώς βίωσε τη φωτιά που κατέκαψε τη βόρεια Αττική.

Η ίδια αναφέρει πώς όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, βρισκόταν στο σπίτι της και προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, ενώ με πικρία αποκάλυψε ότι από την οικογένειά της δεν επικοινώνησε κανείς μαζί της, παρά μόνο ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος.

«Ξέσπασε η φωτιά και προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου»

«Έφυγα και πήρα μαζί μου τα δύο σκυλάκια και μια τσάντα. Ο γιος μου θα έπαιρνε το τρίτο που είναι πιο μεγαλόσωμο. Πήγα προς Γλυφάδα. Στον δρόμο έβρεχεστάχτες. Ο γιος μου δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Είναι εθελοντής πυροσβέστης».

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και κυρίως τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Το σπίτι μου είναι στη Βαρυμπόμπη, δόξα τον Θεό δεν το χάσαμε αν και έφτασε πάρα πολύ κοντά η φωτιά. Δηλαδή απέναντι μου είχε δέντρα τα οποία κάηκαν. Έφυγα δυο φορές από το σπίτι. Την πρώτη έλειψα δυο βράδια, με φιλοξένησε η φίλη μου και τραγουδίστρια Κωνσταντίνα και την ευχαριστώ και δημόσια πάρα πολύ»

«Ξέσπασε η φωτιά και προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Πήρα τα δυο σκυλάκια μου και έφυγα από το σπίτι» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην συνέντευξή της «Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου, το πρώτο βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Φοβόμουν πολύ μην αρπάξει πάλι φωτιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις