Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γεύματα σε πυρόπληκτους – Αττική: Συνεχίζεται η καθημερινή διανομή
ΕΛΛΑΔΑ

Γεύματα σε πυρόπληκτους – Αττική: Συνεχίζεται η καθημερινή διανομή

Γεύματα σε πυρόπληκτους - Αττική: Πατούλης: Εξασφαλίστηκαν 14.000 μερίδες για 7 ημέρες

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσφορά γευμάτων για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές. 2.000 μερίδες φαγητού μοιράζονται σε πυρόπληκτους, από μέλη  των σωμάτων ασφαλείας, κλιμάκια και εθελοντές οι οποίοι δραστηριοποιούνται ενεργά στις περιοχές που υπέστησαν καταστροφικές ζημιές στην Βορειοανατολική Αττική. Τα γεύματα προσφέρουν  το “Δειπνοσοφιστήριον” και η εταιρεία “Γευσήνους”.

Η διανομή των γευμάτων, συντονίζεται από την Περιφέρεια Αττικής, και θα διαρκέσει  7 ημέρες. Μετά από συγκεκριμένες ενέργειες και σύμφωνα με τις οδηγίες του Περιφερειάρχη Αττικής, οι μερίδες διανέμονται μέσω των 7 σημείων τροφοδοσίας που έχουν αναπτυχθεί στην Βορειοανατολική Αττική.

Τα σημεία τροφοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκονται:

1. Στην πλατεία Αφιδνών
2. Στη γέφυρα Αφιδνών επί της Εθνικής Οδού
3. Στην Ιπποκράτειο Πολιτεία
4. Στους Θρακομακεδόνες
5. Στη Βαρυμπόμπη
6. Στο Κρυονέρι
7. Στον Άγιο Στέφανο

Η προμήθεια των γευμάτων θα γίνεται τμηματικά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Πατούλης: “Συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας”

Με αφορμή τις συγκεκριμένες προσφορές ο Περιφερειάρχης Γι’ώργος Πατούλης επισήμανε: “Η Περιφέρεια Αττικής με τη σημαντική προσφορά των επιχειρήσεων σίτισης εξασφάλισε 14.000 μερίδες φαγητού για διάστημα 7 ημερών.  Με στοχευμένες δράσεις συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας. Προσφορές όπως τα γεύματα, αναδεικνύουν την Ανθρωπιά και την Αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας. Ευχαριστούμε θερμά τόσο τις δύο εταιρείες σίτισης όσο και το σύνολο των ιδιωτών που έχουν ανταποκριθεί από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμά μας για προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Όλοι μαζί αναπτύσσουμε μια συμμαχία ισχυρής κοινωνικής ευθύνης και αναπτύσσουμε μια αλυσίδα αλληλεγγύης”.

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη του περιφερειάρχη Αττικής στη Huffington Post GreeceQ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις