Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Αϊβάζης – εθελοντισμός: Το δημόσιο ξέσπασμα του ηθοποιού
LIFESTYLE

Γιάννης Αϊβάζης – εθελοντισμός: Το δημόσιο ξέσπασμα του ηθοποιού

Γιάννης Αϊβάζης - εθελοντισμός: Story οργής στο Instagram

Η εθελοντική προσπάθεια και η ανθρώπινες “αλυσίδες αλληλεγγύης” με την κοινωνία να στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων κατοίκων που έχασαν τις περιουσίες και τα σπίτια τους από τη φωτιά συγκινεί όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά, τα story που δείχνουν αυτή την ανιδιοτελή προσφορά ίσως να παρεξηγούνται.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να εισπράττει ο ηθοποιός,  Γιάννης Αϊβάζης, μετά από μία “οργισμένη” ανάρτηση στο Instagram το μεσημέρι της Τετάρτης ορμώμενος από τις κοινοποιήσεις που γίνονται για τους πυρόπληκτους από τις φωτιές που έκαψαν την Ελλάδα τα προηγούμενα 24ωρα. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του, έγραψε σε μαύρο φόντο στο Instagram. «Ρε τελικά υπάρχει κανένας που κάνει καλό και δεν το ποστάρει; Ουστ, γ@μώ το Instagram πια».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ελεονώρα Μελέτη

Με παρόμοιο ύφος εκφράζεται μέσα από το δικό της τpost και η παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη. Η ίδια έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram: «Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους όσοι βοήθησαν με τον τρόπο τους και το μάθαμε και ένα τεράστιο μπράβο σε όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους και ΔΕΝ το πληροφορηθήκαμε»

.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις