Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιώργος Καλαϊτζάκης- Μπακς: Το δυναμικό του ντεμπούτο και οι πρώτες δηλώσεις
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιώργος Καλαϊτζάκης- Μπακς: Το δυναμικό του ντεμπούτο και οι πρώτες δηλώσεις

Γιώργος Καλαϊτζάκης- Μπακς: Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς έκανε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης

Ολοκληρώθηκε και επίσημα το τυπικό κομμάτι της μετακίνησης του Γιώργου Καλαϊτζάκη στους Μπακς, όπως ανακοίνωσαν τα «ελάφια» μέσω twitter. Πριν από λίγες ημέρες, κατά την διάρκεια του φετινού ντραφτ, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, επέλεξε τον Γιώργο Καλαϊτζάκη στο νούμερο 60. Ωστόσο, εκείνος δεν μπορούσε να υπογράψει, καθώς περίμενε το letter of clearance του για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Κάτι τέτοιο έγινε και έτσι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πλέον ανήκει και επίσημα στο ρόστερ των «ελαφιών», όπου θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Summer League, όπου θα μπορεί να δείξει τις πρώτες πτυχές του ταλέντου του.

Με μία πολύ καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Γιώργου Καλαϊτζάκη στο Summer League του Λας Βέγκας με τη φανέλα των Μπακς.

Ο νεαρός άσος κατέγραψε 12 πόντους με 3/5 δίποντα, 6/7 βολές, 0/1 τρίποντο, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο στα 19 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, με την ομάδα του πάντως να χάνει με 91-97 από τους Νετς.

Δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού στάθηκε άτυχος αφού αποχώρησε με πρόβλημα στον γοφό ωστόσο δεν φαίνεται πως είναι κάτι σοβαρό.

Οι πρώτες δηλώσεις

Τα Ελάφια δημοσίευσαν στα social media ένα βίντεο με τα λόγια του Έλληνα γκαρντ, ο οποίος τόνισε πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται εκεί και θα δώσει το 100%.

«Είναι υπέροχο να βρίσκομαι στο παρκέ και να αγωνίζομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να δώσω το 100% για την ομάδα μου και ελπίζω να σημειώσουμε τη δεύτερη νίκη στο Summer League» ήταν τα λόγια του 22χρονου γκαρντ.

Ο Καλαϊτζάκης θα παίξει απόψε στο δεύτερο παιχνίδι των Μπακς στο Summer League κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις