Καραμανλής στη Βαρυμπόμπη: Η επίσκεψη του υπουργού στα καμένα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής στη Βαρυμπόμπη: Η επίσκεψη του υπουργού στα καμένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Καραμανλής στη Βαρυμπόμπη: "Θα σταθούμε δίπλα στους πληγέντες" δηλώνει στο Facebook

11.08.2021 | 17:14

Στην Βαρυμπόμπη βρέθηκε νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ώστε να δει από κοντά τις καταστροφικές συνέπειες που άφησε η πρωτοφανής σε έκταση και διάρκεια πυρκαγιά. Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Καραμανλής σε ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «θα σταθούμε δίπλα στους πληγέντες για να επουλωθούν οι πληγές όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Οι μηχανικοί μας εργάζονται ακατάπαυστα και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών».

Η δήλωσή του μέσω Facebook:

«Επισκέφτηκα σήμερα μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Giorgos Karagiannis, τη Βαρυμπόμπη όπου συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τα ειδικά κλιμάκια του Υπουργείου μας. Οι εικόνες που αντικρίσαμε μας προκαλούν οδύνη. Όμως όλοι μαζί, η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς, θα σταθούμε δίπλα στους πληγέντες για να επουλωθούν οι πληγές όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

Οι μηχανικοί μας εργάζονται ακατάπαυστα και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών. Και για αυτό θέλω δημόσια – όπως το έκανα και κατ´ ιδίαν- να τους ευχαριστήσω. Να είναι βέβαιοι οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή την ώρα ότι δεν θα μείνει κανείς μόνος».

Exit mobile version