Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ιακωβίδης άρση βαρών: Επιστρέφει στις προπονήσεις- Η ανακοίνωση στο Instagram
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιακωβίδης άρση βαρών: Επιστρέφει στις προπονήσεις- Η ανακοίνωση στο Instagram

Ιακωβίδης άρση βαρών: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την άρση βαρών και ξεκίνησε προπονήσεις

Θα συνεχίσει τις προπονήσεις με στόχο τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου ο Θοδωρής Ιακωβίδης, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό μέσω Instagram. Πανέτοιμος να επιστρέψει στις καθημερινές προπονήσεις είναι ο Θοδωρής Ιακωβίδης αφού ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοίνωσε ότι θα είναι ο χορηγός του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024. Ο Έλληνας αθλητής, δημοσιεύοντας ένα κείμενο στο προφίλ του στο Instagram, ευχαρίστησε δημόσια τον Θοδωρή Κυριακού για αυτή του την απόφαση.

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρή Κυριακού, που από τις πρώτες κιόλας ημέρες εξέφρασε το ενδιαφέρον του να με στηρίξει, ώστε να μπορέσω, απρόσκοπτα πλέον, να κάνω αυτό που αγαπάω. Τον ευχαριστώ από καρδιάς που μαζί με την οικογένεια του @ant1tv θα είναι δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη, αλλά τόσο σημαντική διαδρομή. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και κυρίως όλο τον κόσμο που με στήριξε και μου έδειξε την αγάπη του όλες αυτές τις μέρες… Όλοι είμαστε ένα… Και το ταξίδι για Παρίσι ξεκινάει», έγραψε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Η οικονομική ενίσχυση από τον Παναθηναϊκό

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την άρση βαρών, ύστερα από τη βοήθεια και την οικονομική στήριξη που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στον οποίο ανήκει ο αθλητής άρχισε άμεσα μία καμπάνια στήριξης του Ιακωβίδη μέσω του “Σύλλογος πιο Μεγάλος”, ώστε να συγκεντρωθούν πόροι και ο Έλληνας αρσιβαρίστας να μπορεί πλέον να κάνει κανονικές προετοιμασίες για τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.

Όπως ανακοίνωσαν οι “πράσινοι” την Παρασκευή, οι φίλαθλοι συγκέντρωσαν το ποσό των 24.859,95 ευρώ στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που είχε στηθεί γι’ αυτόν το σκοπό και τα χρήματα παραδόθηκαν στον Ιακωβίδη από τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Βρανόπουλο, και την έφορο του τμήματος άρσης βαρών και παλιάς πρωταθλήτριας του αθλήματος, Κυριακή Γαλάνη.

“Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου και η διοίκηση είναι δίπλα μου. Η στάση και η συμπεριφορά των ανθρώπων του συλλόγου με κάνει να συνεχίζω να θέλω να αγωνίζομαι με την πράσινη φανέλα και να προσπαθώ να δοξάσω το τριφύλλι. Από κει και πέρα, η κίνηση που έγινε από την πλευρά του ‘σύλλογος πιο μεγάλος’ είναι σίγουρα συγκινητική και αξιέπαινη και δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στη σύγχρονη τουλάχιστον ιστορία του ελληνικού αθλητισμού”, δήλωσε ο Ιακωβίδης, ο οποίος φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην άρση βαρών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις