Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πάνος Καμμένος – κηδεία Μίχαλου: Μια ιδιαίτερη εμφάνιση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος – κηδεία Μίχαλου: Μια ιδιαίτερη εμφάνιση

Πάνος Καμμένος - κηδεία Μίχαλου: Ο Πάνος Καμμένος πήγε στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου και ήταν φανερά αδυνατισμένος και με τελείως διαφορετικό ντύσιμο

Ο Πάνος Καμμένος έχει αποσυρθεί από την πολιτική, μετά την διάλυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και εσχάτως απασχολεί τα media μόνο με διάφορες αναρτήσεις του από την πισίνα του στην Ικαρία, ή με φωτογραφίες από την εξέλιξη της δίαιτας που έκανε και που τον έκανε αγνώριστο. Η μεταμόρφωση του πρώην υπουργού Αμυνας της κυβέρνησης Συριζα- ΑΝΕΛ όσον αφορά τα κιλά του, συνοδεύεται όπως φαίνεται και από μια ριζική ανανέωση των ενδυματολογικών του προτιμήσεων, αφού ο Πάνος Καμμένος εγκατέλειψε τα αυστηρά κοστούμια των πολιτικών και επιλέγει πλέον πιο casual εμφανίσεις.

Αλλά η εμφάνισή του στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου ήταν ίσως περισσότερο τολμηρή και από το αναμενόμενο. Αφού εμφανίστηκε με ένα μαύρο πουκάμισο χωρίς σακάκι και στο στήθος του είχε ένα υπερμεγέθες κόσμημα, από δόντι καρχαρία ή κάτι τέτοιο…Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή του έκανε σε όλους έκπληξη, αφού δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό του εαυτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις