Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ταξίαρχος – πολιτικό μέσο: Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου
LIFESTYLE

Ταξίαρχος – πολιτικό μέσο: Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Ταξίαρχος - πολιτικό μέσο: Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της, η Αθηνά Οικονομάκου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό της

Η Αθηνά Οικονομάκου παρακολουθεί τις θλιβερές εξελίξεις και στενοχωριέται για όσα συμβαίνουν με τις φωτιές στη χώρα μας. Η ηθοποιός μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους της χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούν να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους, ενώ την αρχή έκανε εκείνη, παρακινώντας όσους την ακολουθούν να κάνουν το ίδιο.

 “Ντρέπομαι…”

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της, η Αθηνά Οικονομάκου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της και ξέσπασε. Δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο με τον κάτοικο από την Αρκαδία, που κατήγγειλε ότι ζήτησε πυροσβεστική βοήθεια για να σώσει τον τόπο του και εκείνοι τον ρώτησαν αν έχει πολιτικό μέσο, η ηθοποιός δε μάσησε τα λόγια της. “Ντρέπομαι… Ελπίζω αυτοί που έχουν ευθύνη να αισθάνονται έστω και στο ελάχιστο αυτό που ένιωσα εγώ, βλέποντας αυτό το βίντεο”, έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθηνά

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ταξίαρχο

Και ποινικές διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση που αποκαλύφθηκε από τον πρόεδρο της κοινότητας Χώρας Γορτυνίας Δημήτρη Δημητρακόπουλου ότι ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας με τον οποίο επικοινώνησε για να ζητήσει τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος τον ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσο. Η αποκάλυψη της υπόθεσης προκάλεσε εκτός από την παρέμβαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και την παρέμβαση της Εισαγγελίας. Ήδη διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για τον ταξίαρχο της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί η καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς και αν έχει διαπραχθεί ενδεχόμενη αξιόποινη πράξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις